Boyabatlı yaşlı kadın kampanya için ineğini sattı

İneğini satan Boyabatlı Keziban Düşkün, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına bağışladı

Boyabat ilçesinde yaşayan Keziban Düşkün, beslemiş olduğu üç ineğinden birini satarak parasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı.

İlçenin Sefa Mahallesinde oturan 8 çocuk, 23 torun sahibi Keziban Düşkün, evinin bitişiğindeki ahırında beslediği 3 ineğinden birini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlama kararı aldı. İneğini değerinde satabilmek için hayvan tacirlerine bildiren Keziban Düşkün, oğlu Göksel Düşkü'nün yaptığı pazarlık usulüyle ineğine en çok para teklif eden tacir Ahmet Ergün'e 5 bin lira karşılığında sattı.

Keziban Düşkün'ün oğlu Göksel Düşkün, tacirden aldığı 5 bin lirayı Ziraat Bankası Şubesi'ndeki ilgili hesaba yatırdı.

Boyabat Sesi Gazetesi  muhabirine açıklama yapan Keziban Düşkün, televizyonlarda gördüğüm koronavirüs salgını haberleri beni çok etkiledi, ben de bu sıkıntılı günlerde milli dayanışma içinde olmayı düşündüm, dedi.

Düşkün, "Yedi sene önce eşim Murat Düşkün'ü trafik kazasında kaybettim. O, çok hayırseverdi, sıkıntısı olanlara hep destek olurdu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasını duyunca aklıma hayırsever eşim geldi. O yaşasaydı bu kampanyanın yanında olurdu diye düşündüm, duygulandım. Ahırdaki bir ineğim rahmetli eşimin hayrına olsun, dedim. Sorduk araştırdık, devlet ineği alamaz, sat parasını ver dediler. Biz de öyle yaptık. Oğlum Göksel benim adıma 5 bin lirayı bankadaki kampanya hesabına yatıracak, Cumhurbaşkanımıza böyle bir kampanya başlattığı için teşekkür ediyorum, sizin aracılığınızla selam gönderiyorum." dedi.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2020, 12:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep
Recep - 4 yıl Önce

Duygu yüklü insan. Rabbim gönlüne göre versin.

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138