Panorama Life
Prestijli Yaşamın Ayrıcalıkları ile Tanışın

Boyabat'ın yükselen yıldızı, Panorama Life lansmana özel fiyatlarıyla prestijli yaşamın ayrıcalıklarıyla tanışın.

Kar GroupHakkımızda

Kurulduğu günden bu yana öncü olma, girişimcilik, takım çalışması ilkelerinden, sosyal sorumluluk, müşteri memnuniyeti ve istikrar gibi esaslarından taviz vermeden projelerini planlayan Kar Group, müşterilerine bu sayede uzun dönem başarıyla hizmet edebilmiştir.

Tanıtım Filmimiz

FAALİYET ALANLARIMIZ

Güçlü Fikirler, Yenilikçi Yaklaşımlar

Kar Group yılında kurulmuştur. İnşaat, Mimarlık&Mühendislik, İç Mimarlık, Proje Yönetimi ve Danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Yenilikçi, bilim ve teknolojinin ışığında çağın gerekliliklerine uygun “insan odaklı” hizmetlerle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ortak bir amaç için bir araya gelmiş Kar Group, mühendis ve mimar kadrosu, yapıların ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi çözümler üretmek için çalışıyoruz. 10 yılı aşkın bir süredir uygulama uzmanlığı ve yenilikçi mirasımızla bizi tanıyan müşterilerimizle güçlü ve uzun vadeli birlikteliklere sahibiz. Kar Group uygulama ve çözümlerde yakaladığı gelişim sayesinde son yıllarda sektörde büyük başarılara imza atmıştır.

İnşaat

Kar Group, Sinop'ta, inşaat, mimarlık&mühendislik, proje yönetimi ve danışmanlık faaliyetleri gösteren, yenilikçi, bilim ve teknolojinin ışığında çağın gerekliliklerine uygun “insan odaklı” hizmet veren güçlü bir firmadır.

Mühendislik

Kar Group en gelişmiş bilgi, çözüm ve profesyonel ekibimiz ile mühendislik hizmetleri sunmaktayız. Mühendis ve mimar kadromuzla yatırımınıza yüksek verim, büyük yaratıcılık ve inovasyon çözümler ile farklı alternatifler sunmaktayız.

Mimarlık

Başarılı binalar kendi kimliklerini her zaman ön plana çıkartırlar. Binalar rahat, güvenli, sağlıklı ve verimli olması kullanan kişilere gerçek bir değer katmaktadır. Kar Group olarak yatırımın ihtiyaçlarını ve çözümlerini biliyoruz. Bilgilerimiz ve tecrübelerimiz ile başarılı yeni tasarımlar ve yeni projeler geliştiriyoruz.

Proje Yönetimi

Proje yönetimi ile süreci belirleyenler hedeflerine daha kolay ulaşırlar. İnşaat projelerinin yönetiminde genel amaç, kalite, zaman ve bütçe hedeflerine başarıyla ulaşmak için sürecin yönetilmesini sağlamaktır.

İç Mimarlık

Kar Group yaşama ve çalışma alanları için iç mekanlar tasarlamaktadır. Yüksek verim, büyük yaratıcılık ve inovasyon çözümler ile müşteri ve satış potansiyelide aynı zamanda yükselir.

Danışmanlık

Danışman olarak, müşterilerimizin kendi işlerinde daha iyi kararlar almasında yardımcı olmaktır. Biz stratejiyi uygulama ve gerçekleştirme olarak kurguluyoruz. Gerçekci ve etkili olarak fikir odaklı çözüm sunuyoruz.

Projelerimiz

Sektörel Haberler