Boyabat Belediye Başkan adaylığında adaylığında bir ilk

Boyabat Belediye Başkan adaylığında adaylığında bir ilk

BOYABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINDA BİR İLK..

Yasemin MAVİŞ AK Parti'den Boyabat Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerinde Boyabat'tan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını  açıklayan Yasemin Maviş, Boyabat'ın daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve daha kapsayıcı bir geleceği için mücadele etme kararı aldığını belirterek aday adaylığını açıkladı.


Boyabat'ın güzelliklerini ve potansiyelini çok iyi bildiğini ifade eden Yasemin Maviş, "Bu şehirde yaşayan biri olarak, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini çok iyi biliyorum. Boyabat'ı geliştirmek ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir miras bırakmak istiyoruz." dedi.

AK Parti'den aday adayı olduğunu belirten Yasemin Maviş, "AK Belediyeler dün olduğu gibi bugün de yarın da sosyal belediyeciliğin, hizmet belediyeciliğinin ve gönül belediyeciliğinin adresidir. İnsan merkezli yönetim anlayışımızla hizmet ve gönül belediyeciliğiyle aziz milletimizin kalbine dokunuyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2024 yerel seçimlerinden de zaferle çıkacağız inşallah. Biz de aday adaylığımızı açıkladık. Boyabat'ı daha yaşanabilir ve daha iyi bir yer haline getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyız. Boyabat'ı birlikte inşa edeceğimize olan inancımızı paylaşıyoruz." dedi.

Bütün hemşehrilerinden isteği Aday adaylarını akrabalık ve çıkar ilişkilerinden uzak dar çerçevede değil belirttiğim anlayışla fikir ve düşünce anlayışla şehrin tamamını kapsayan bir anlayışla  değerlendirip doğru tercih yapmalarını istemektedir.  Yasemin Maviş, kamuoyuyla özellikle bir konuyu paylaşmak istediğini belirterek, Soy ismimin  bölgemiz Ak Parti Milletvekilimiz ile bir akrabalık bağının bulunmadığını belirtti.

MAVİŞ açıklamasında YENİLİK ve DEĞİŞİMİN sonsuz süreç olduğunu özellikle vurguladı. 

Yasemin MAVİŞ
 Ak Parti Boyabat Belediye Başkan Aday Adayı 

Yasemin MAVİŞ Kimdir? 

Bölgemizin başarılı girişimci kadınlarından biri olan Yasemin Maviş, iş dünyasındaki başarıları ve siyasi çalışmaları ile dikkat çekiyor. Boyabatta Halen üç yıldır Hastane kantini ve Cengiz Topel İlköğretim Ortaokul kantinlerinde ve Ankara'da ticaretine aktif olarak devam etmektedir. 

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu ve uluslararası ticaret ve lojistik eğitimine devam eden Maviş, topluma ilham veren kadın girişimci olarak öne çıkmaktadır. 

Yasemin Maviş, siyasi alanda da aktif rol üstlenmiştir. Ankara AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nda yerel yönetimler birim başkanı olarak görev aldıktan sonra AK Parti İl Başkanlığı'nda Esnaf Komitesi Yönetim Kurulu üyeliği yaparak siyasetin içinde etkin bir şekilde yer aldı. Siyasi çalışmalarda yer alarak toplumun daha iyi bir geleceğe yönlendirilmesine katkıda bulundu.

Yasemin Maviş, sivil toplumda da aktif bir rol oynamaktadır. Ekonomi kulübü yönetiminde denetim kurulu üyeliği yapmanın yanı sıra Ankara Ticaret Odası ve Ankara Sanayiciler Odası'nda kadın girişimciler İl kurulu üyeliği ile iş dünyasına ve topluma katkı sağlamaktadır. 10 yılı aşkın bir süredir kendi kurmuş olduğu Yasmin Sofrası Catering Ltd şirketinde yönetici olarak ticaret hayatını sürdürmektedir. 

Kendisini azimli çalışkan girişimci kadın işletmeci değişimin yeniliğin öncüsü olarak  tanımlayan Yasemin Maviş, kadınların iş dünyasında liderlik yapma potansiyelini vurgulamak için çalışmalar yürütmüş ve birçok projeye imza atmıştır. Kadınların iş ve siyaset dünyasında daha fazla görünürlük kazanmaları ve liderlik rollerini üstlenmeleri konusunda hazırlanan bir çok projede aktif olarak yer almaktadır. 
Kendisinin en büyük yatırımının İNSANA ve İNSANİ DEĞERLERE olan yatırım olduğunu belirtmektedir. 

Yasemin MAVİŞ Ankara doğumlu olup Boyabat Gazidere köyünden merhum Mehmet ve Meliha MAVİŞİN oğlu T. Bekir Maviş ile evli olup iki çocuk annesidir..

ŞEHRİN KALKINMASI ve GELİŞMESİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Belediyede tüm ekip olarak aynı amaca inanıp hedefe kitlenip yenilikçi hizmetler sunulması  Toplumu ve vatandaşı etkileyen konularda disiplinli ve çok ortaklı araştırmalar yapmak ortak sorunlara ortak çözümler bulmak. Gençlere ve gençlik çalışanlarına yönelik hareketlilik projeleri uygulamak Meslek hayatındaki kişilerin eğitimcilerin öğrencilerin ve işsizlerin mesleki bilgi beceri Yeteneklerini geliştirecek meslek ve eğitim alanlarını ilçemiz geneline yayılmasını aynı zamanda istihdam artırılmasına katkıda bulunacak projeleri hayata katmak, destek vermek. Bu faaliyet ile mesleki eğitim öğrenci ve personelinin yeterliliklerinin geliştirilmesi ve gelişim fırsatlarından yararlanmasını sağlamak. Rutin olan Park, bahçe temizliği Yol, altyapı sosyal tesislerin yapılması

Şehirde yaşayan halkının ihtiyacına göre görevlerini sıralayan MAVİŞ...

Barınma sorunu 

Sağlık sorunu 

Eğitim sorunu 

Özel sektörü güvene dayalı altyapısı oluşturup yatırıma teşvik etmek ve işsizlik sorununu çözmek  

İşsiz gençlerimizin  insanımızın  envanteri belirlenilmesi

Eğitimle Vasıflı hale getirip işsizliği bitirmektir 

Yöneticilerin görevi topluma umut, enerji vererek  Yeteneklerini özgür bir ortamda ortaya çıkarmaktır. Hayatta Doğru bir tanedir şehrimiz içinde doğru aday bir tanedir iki tane doğru olmaz. Doğru insanı kimse yenemez. Doğru ve sevgiyle yapılan işi hizmeti kimse yıkamaz. Çünkü bunların koruyucusu yardımcısı KAİNATIN YARATICISI ALLAH'TIR. İnsanlar üzerinde hakimiyet kurmak için değil kırık gönülleri geride kalmışları öne çıkarmak için Adayım bunun için RABBİME güveniyorum. Halkımızın sağduyusuna öngörüsüne güveniyorum. Azimime çalışkanlığıma yeteneğime becerilerime gönlüme sevgime değer yargılarını ön planda tutmama güveniyorum Halkımızın bir süre sonra Parti Merkezli değil Belediye Başkan adaylarını yetenek merkezli faydalı katkı sağlayacak insana bakacağına inanıyorum. 


Yönetimim de...

Çalınmayacak! 

Çaldırmayacağım! 

İsraf ettirmeyeceğim! 

Herkese eşit ve adil olacağım!

Görev dağılımındaki Liyakata, âhlaka önem verip işi ehline vereceğim!
Toplumun arasındaki haset, kıskançlık, adamcılık, kinden kaynaklanan yönetim hatalarını adil sevgiye ve kardeşliğe dayalı bir yönetim anlayışı ile çözeceğim. 

İnsanı insan yapan  değerleri ilçemizde hakim kılmak herkesin yaşadığı ekmeğini yediği toprak parçasına borcu ve görevidir.

Halkımızı klasik belediyeci lik anlayışından çıkarıp bakış açılarını ve düşüncelerini değiştirmek istiyorum.  Geleceğimiz olan gençlerimize mutlu, huzurlu yaşanabilir bir şehir bırakmak için hep birlikte sevgiyle gönülden çalışmalıyız.
 EN BÜYÜK YATIRIM İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR. 

Saygılarımla.

Yasemin MAVİŞ Girişimci İŞ Kadını İşletmeci 

Boyabat Belediye Başkan Aday Adayı.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, 09:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Arife suce
Arife suce - 6 ay Önce

Tebrik ederim yasemin hanım boyabatimiza kadın eli deymeli oda siz olursunuz inşAllah Allah yar ve yardımcın olsu saygilarimla

Ahmet Çeltikci
Ahmet Çeltikci - 6 ay Önce

Hayırlı Olsun

Melek sadi
Melek sadi - 6 ay Önce

Başarılar dilerim hayırlı olsun inşAllah

Bekir MAVİŞ
Bekir MAVİŞ - 6 ay Önce

Değerli Saygıdeğer İki Cihanda Yol Arkadaşım Eşim Yasemin MAVİŞ e ilçemiz için çıktığı bu Kutsal görevde başarılar diliyorum
Yolu açık olsun.
Rabbim Yoldaşı olsun..

Lütfi uysal  gazidere tabaklı köyü
Lütfi uysal gazidere tabaklı köyü - 6 ay Önce

Canı gönülden destek sizleri orada görmekten mutluluk duyacağız haydi . hayırlı sı başarılar dileriz

TUNA M
TUNA M - 6 ay Önce

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSIN BASARILAR BOYABAT HALKI ÇOK ŞANSLI

Sefa bulut
Sefa bulut - 3 ay Önce

Allah'ım yolunuzu açık etsin video ve fikir yazılarınızı görmek çok güzel herkes sizin gibi duyarlı ve açıklayıcı şekilde bildirse enazından öğreniyoruz kim olduğunuzu neler yapılcağını tebrik ediyorum cesaretinizi güzel hizmet yapmayı nasip etsin samimiyeti olan her insana içinde sizede

T.c vatandası
T.c vatandası - 3 ay Önce

Bayağı güzel işletmelerin var dahada artar isletmeciliginiz çok güzel başka işletmelerde verilmesi dileği ile


SIRADAKİ HABER

banner115