Boyabatlı Elif Nilay'ın Polis sevgisi

Boyabatlı Elif Nilay'ın Polis sevgisi

Boyabatlı Elif Nilay'ın Polis sevgisi

Boyabat ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Elif Nilay Vural'ın polis sevgisi, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sürpriz doğum günü pastasıyla kutlandı.

Boyabat ilçe merkezinde yaşayan Zehra - Okan Vural çiftinin 5 yaşındaki kızı Elif Nilay Vural, 4 yaşından itibaren polislere karşı ilgi duyup, "Ben de büyüyünce polis olacağım, beni polis amcalara götürün" dedi.

Israrla "beni polis amcalara götürün" diyen minik Elif Nilay'ın ısrarlarına dayanamayan aile emniyet müdürlüğünü arayıp kızlarının isteğini belirttiler. Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin olumlu cevabını alan aile, kızlarını emniyet müdürlüğüne götürdüler.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, misafirleri minik Elif Nilay ile anne, babasını makamında kabul edip, bir süre sohbet ettiler. İlçe Emniyet Müdürlüğü/Toplum Destekli Büro Amirliği görevlilerinin yapmış olduğu tespitlerde Elif Nilay Vural'ın doğum günü olduğu anlaşılınca, polisler tarafın doğum günü pastası ve hediyeler alınıp, Elif Nilay'a sürpriz yapıldı.

Elif Nilay'ı kendi makam koltuğuna oturtan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, "İyi ki doğdun Elif Nilay, doğum günün kutlu olsun, ziyaretin bizi çok mutlu etti. İnşallah okuyup, büyüdüğünde polis olacaksın" dedi. Bu sürpriz karşısında bir an şaşkınlık yaşayıp, çok mutlu olduğunu söyleyen Elif Nilay, polis amcalarıma teşekkür ederek, "Ben de büyüyünce polis olacağım, kötülük yapanları yakalayacağım" dedi.

Ziyaret sonrası Boyabat Sesi muhabirinin konuştuğu anne Zehra Vural, çocuklarının 4 yaşından beri polislere karşı aşırı bir sevgisi olduğunu söyledi. 

Anne Vural, "Kızımız Elif Nilay, evin önünden polis arabaları geçerken, çok heyecanlanıyor, seviniyor, polis amcalar kötü adamları yakalayacaklar diyor. Bilgisayarda polis haberleri ile ilgili videoları izliyor. Ben de polis olacağım, kötü adamları yakalayacağım, maske takmayanlara maske vereceğim, diyor. Çok kez, beni polis amcalara götürün diye ısrar ediyordu. Biz de emniyet müdürlüğünü aradık, çocuğun isteğini söyledik. Sağolsunlar, bize buyurun gelin dediler."

Bu gün hayatının en mutlu günüydü kızımın diyen anne Vural, "Çok sevindi, çok heyecanlandı. Allah tüm polislerimizden, askerlerimizden razı olsun. Bizim canımızı, malımızı, vatanımızı onlar koruyorlar." dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2021, 15:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

MaşAllah küçük kızımıza Allah İnşAllah ileride Elif nilay kızımızıda o makamları nasip eder

SIRADAKİ HABER

banner115