Boyabat'ta servis minibüsleri yüz yüze eğitime hazır


Boyabat'ta servis minibüsleri yüz yüze eğitime hazır

Boyabat ilçesinde servis minibüsleri ve taksiler dezenfekte edilip, sürücülere Covid-19'la mücadele ve güvenli taşıma konusunda bilgilendirmede bulunuldu.

İlçe Kaymakamlığı, Boyabat Belediyesi ve Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası işbirliğiyle Panayır Alanı mevkinde ilçede faaliyet gösteren servis minibüsleri ve ticari taksiler dezenfekte edilip, sürücüleri Covid-19'la mücadele, yüz yüze eğitimin başlamasıyla uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, etkinliğe katılarak araç sürücüleriyle gündem ile ilgili konuşup, yüz yüze eğitimin başlamasıyla görevlerinde hassasiyet göstermelerini söyledi.

Kaymakam Çetin, "Boyabat belediyemize ekibiyle birlikte Covidd-19'la mücadelede bize çok destek oluyor. Şoförler cemiyetimiz de aynı şekilde bu mücadelede hep yanımızda oldu, mücadelemize büyük katkılarda bulundu. Buradaki esnaflarımızın bir sorunu olursa bize bildirsinler, devlet olarak yanlarındayız.

İnşallah birlik ve beraberlik içinde kurallara uyarak hastalığı mümkün olduğunca en az düzeyde tutup tamamen bitirmeye çalışıyoruz. Tüm taksici ve servis minibüsleri esnaf arkadaşlarımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz."  dedi.

Kaymakam Çetin, bir süre araç sürücüleriyle sohbet edip, araçların dezenfekte edilmesini izledi. Sürücülere maske ve temizlik seti de dağıtan Çetin, sürücülere hayırlı, sağlıklı, kazasız işler diyerek alandan ayrıldı.

Emniyet kemerinin can kurtardığı hep aklınızda olsun !

İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri de sürücülere yaptıkları konuşmada okulların yüz yüze eğitime başlayacağını hatırlatıp, çok dikkatli olmalarını, kurallara titizlikle uymaları gerektiğini söylediler.

Sürücülere yapılan açıklamada, "Gerek minibüslerde gerekse ticari taksilerde sık sık uygulama yapacağız. Herhangi bir eksiklik istemiyoruz. Emniyet kemerinin önemi had safhada. Emniyet kemerinin hayat kurtardığını unutmayın. Hem kendinizin, hem de taşımaya başlayacağınız öğrencilerin can güvenliği için kesinlikle dikkatli olup, kurallara uyacaksınız." şeklinde uyarılarda bulunuldu.

Düzenlenen etkinliğe İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İrfan Erbaş ve trafik ekipleri katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2021, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115