Boyabat Panayırında Lunaparka Yoğun ilgi

Boyabat Panayırında Lunaparka Yoğun ilgi

700 Yıllık mazisi olan Boyabat Panayırında her yaşa göre çeşitlilikleriyle  oyuncakları olan lunapark yoğun ilgi görüyor.

Boyabat Panayır alanında kurulan lunaparkta her yaşa hitabeden farklı ve çok çeşitli oyuncaklar çokuklar, gençler hatta yetişkinler için ilgi görmeye devanm ediyor. Oyuncaklara binebilmek için kuyruklar oluşturan vatandaşlarımız lunaparktan memnun kaldıklarını, çocuklarını burada eğlendirdklerini ifade edip Boyabat Belediyesine teşekkür ettiler.

Lunapark işletmecisi İskender Keskin Boyabat Sesi Gazetesine yaptığı açıklamada "Biz Boyabat'tan, insanlarından çok memnunuz, yıllardır Boyabat Panayırına geliriz. Bu yıl oyuncak çeşitlerimizi artırdık, vatandaşlarımız eğleniyor. Tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz. Oyuncaklarımızın makineleri yüzde yüz güvenlidir. Her gün makine mühendislerimiz tarafından kontrol edilir, sağlam raporu verilir. Bu yüzden hiç bir endişe olmadan oyuncaklarımız Boyabat halkına hizmet vermektedir. Bu hizmeti vermemizi sağlayan Sayın Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'ya çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2019, 20:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin baltacı
Hüseyin baltacı - 5 yıl Önce

Çok acil ihtiyaç var

SIRADAKİ HABER

banner115