Didar Ayrancıoğlu'na ikincilik ödülü

Didar Ayrancıoğlu'na ikincilik ödülü

DİDAR AŞKIN AYRANCIOĞLU’NA "TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ"

Çorum Belediyesi ve Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği ‘’Pandemide Hayat’’ Konulu Türkiye Geneli Resim Yarışması’nda "Türkiye İkinciliği"ni Didar Aşkın Ayrancıoğlu kazandı.

Çorum’da İlkokul, Ortaokul ve Liseler arasında düzenlenen "Pandemide Hayat" konulu ulusal resim yarışmasına toplam 1082 eser katıldı. Yarışmada liseler kategorisinde "Türkiye İkinciliği"ni (1500 TL+Başarı Belgesi) Sinop Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Didar Aşkın Ayrancıoğlu kazanırken; Birincilik Ödülü’nü (2000 TL+Başarı Belgesi) Bursa Atatürk Anadolu Lisesi’nden Elif Doğan, Üçüncülük Ödülü’nü (1000 TL+Başarı Belgesi) Çorum Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nden Sevda Demir, Jüri Özel Ödülü’nü de (Sanat Malzemesi+Başarı Belgesi) Çanakkale Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi’nden Füsun Melek Aygün kazandı.

Babası, eğitimci-karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu ile ilkokuldan bu yana resim ve karikatür çalışan Didar Aşkın’ın katıldığı ulusal ve uluslararası resim ve karikatür yarışmalarından içinde Dünya ve Türkiye Birincilikleri’nin de bulunduğu toplam 20 ödülü bulunuyor.

"Pandemide Hayat" konulu resim yarışmasının ödül töreni daha sonra açıklanacak bir tarihte Çorum’da yapılacak!

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115