Boyabat’ta otizm farkındalık günü etkinliği

Boyabat’ta otizm farkındalık günü etkinliği

Boyabat’ta otizm farkındalık günü etkinliği

Boyabat’ta düzenlenen Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliklerinde, ilçede yaşayan özel bireyler ve aileleri bir araya geldi.

Boyabat’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Boyabat Özel Eğitim Uygulama Okulunda düzenlenen programda özel bireyler ve aileleri program kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere katıldı. Okul girişinde dağıtılan mavi balonlardan alan katılımcılar, yaklarına taktıkları mavi kalp kurdeleleri ile otizme dikkat çekti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Tosunoğlu, Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Matuk, Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Zeyrek’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle birlikte günün anısına pasta kesimi yapıldı.

Program sonunda protokol üyeleri, okul idarecileri ve öğrenciler, otizme dikkat çekmek amacıyla el baskısı etkinliği gerçekleştirdiler.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, eğitim ailesinin en özel üyelerinden olan otizmli öğrencilerin ve ailelerinin her daim yanlarında olduklarını söyledi.

ÖZEL BİREYLER EVLERİNDE ZİYARET EDİLDİ

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Matuk ve Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Zeyrek özel eğitimli olan öğrencileri evlerinde ziyaret etti.

Burada özel eğitim öğrencileri ve aileleri ile sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve katılımcılar, çeşitli hediyeler verdikleri öğrencilerle pasta kesti.

ÖĞRENCİLERDEN KURUMLARA ZİYARET

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Özel Eğitim Uygulama idareci, öğretmen ve öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ile birlikte Boyabat Belediyesi ve Boyabat Kaymakamlık binasındaki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, otizm ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı ve günün simgesi olarak mavi kurdele takdiminde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115