Boyabatlı okçular başarılarıyla gururlandırdı

Boyabatlı okçular başarılarıyla gururlandırdı

Boyabatlı okçular başarılarıyla gururlandırdı

Samsun’da düzenlenen Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Sinop’u temsilen mücadele eden Boyabat Eğitim Spor Kulübüne bağlı sporcuların, birçok kategoride Türkiye finaline yükselerek Sinop’u gururlandırdırlar.

Samsun'da 19-21 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda bu yıl farkı kulüplerden 1000 sporcu mücadele etti. Şampiyonada Sinop’u temsil eden Boyabat Eğitim Spor Kulübü yarışmacıları, aldıkları başarılarla Sinop’u gururlandırdı.

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Sinop İl Temsilcisi Murat Kanber yarışma dair açıklama yaptı ; “ Türkiye Geleneksel Türk okçuluk federasyonu 2024 faaliyet takviminde olan MİNİKLER-YILDIZLAR-GENÇLER SALON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI (BİREYSEL – TAKIM) Samsun organizasyonu sağ Salim sona ermiştir. Katılan tüm sporcularımıza kulüplerimize antrenörlerimize uzaktan yakından katılım sağlayan sporcularımıza ve bizi ağırlayan Samsun İl Temsilciliğine, Federasyonumuza ve Federasyon başkanımız Cengiz Toksöz beyefendiye teşekkür, dereceye giren sporcuları antrenörleri ve kulüpleri tebrik ederiz. 

Ayrıca bizlere yarışmaya gitmemize destek olan T.C. Sinop Valisi Sayın Dr. Mustafa Özarslan beyefendiye, İl Spor Müdürü Mehmet Kalyon beyefendiye, Boyabat Kaymakamımız Enver Yılmaz beyefendiye, Belediye Başkanımız Hasan Kara beyefendiye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Boyabat Eğitim Spor kulübü Başkanımız Osman Özkan beyefendiye ve Milli Eğitim Şube Müdürlerimize de teşekkür ediyoruz. Herkese hayırlı çalışmalar diliyoruz. Bir sonraki yarışmada buluşmak üzere hoşçakalın diyoruz, tüm görevli arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. ‘’ dedi.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115