Boyabat'ta tek hedef galibiyet

Boyabat'ta tek hedef galibiyet

BAL’da Heyecan Başlıyor

Bölgesel Amatör Lig'de Sinop'u temsil edecek olan Boyabat 1868 Spor ilk maçını çarşamba günü Samsun Atakum Belediyespor ile yapacak.

Sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan ve yaptığı transferlerle birlikte güzel bir hava yakalayan Boyabat 1868 Spor Bölgesel Amatör Lig'de ilk maçına Çarşamba günü çıkıyor.Boyabat 1868 Spor ilk maçında Samsun'un güçlü ekiplerinden Atakum Belediyespor'a konuk olacak.Maç 09 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 17:00'da Atakum'da oynanacak.

Boyabat 1868 Spor'da ilk hedef galibiyet

Şampiyonluğu hedefleyerek iyi bir hava yakalayan Boyabat 1868 Spor maça Boyabat Daylı Stadında yaptığı antrenmanlar ile hazırlanırken maçtan galibiyet ile ayrılmanın planları yapılıyor.

Boyabat 1868 Spor Futbol Şube Sorumlusu Menderes Demirci '' Samsun'a galibiyet için gidiyoruz.Takımımız hem sezona hemde bu maça çok sağlam bir şekilde hazırlandı.Teknik ekibimizle birlikte analizlerimizi yaptık.İnşallah iyi bir futbol ortaya koyarak maçı kazanır ve hedefimiz olan şampiyonluk yolunda güzel bir başlangıç gerçekleştiririz.'' ifadelerini kullandı.

09 Haziran çarşamba günü saat 17:00'da başlayacak maçın Çaytvhaber kanalından canlı yayınlacağı öğrenildi

-Boyabat Sesi
 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2021, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115