Karikatürlerimize Portekiz'den sertifika

Karikatürlerimize Portekiz'den sertifika

KARİKATÜRİSTLERİMİZE PORTEKİZDEN SERTİFİKA

Tondela-Portekiz’de bu yıl 7.’si düzenlenen Uluslararası Okul Karikatür Festivali’nden genç çizerlerimizin sertifikaları geldi.

Boyabatlı ünlü karikatürist-ressam-yazar ve görsel sanatlar öğretmeni Aşkın Ayrancıoğlu’nun Boyabat Bilim Sanat Merkezi, Gençlik Merkezi, Yaşar Topçu YBO’ da yaptığı resim ve karikatür atölye çalışmalarında yetiştirdiği öğrencilerinin Portekiz’den katılım sertifikaları geldi.

Portekiz’in Tondela kentinde 7.’si yapılan ve konusu “Özgürlük” olan Uluslararası Okul Karikatür Festivali’nde Boyabat Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Feyza Osmanoğlu’nun eseri Finale kalmıştı.

İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyinde sertifika alan 17 öğrencimiz: Boyabat Bilim ve Sanat Merkezi'nden; Feyza Osmanoğlu, Hatice Kübra Sucu, Vesile Ada Aktaş, Elif Sena Özgür, Asel Ada Olca, Deniz Ela İpek, Sudem Duran, Zeynep Ebrar Alkan. Yaşar Topçu YBO’dan; Fatih Dursun, Ramazan Göveli, Emin Doğan Göveli. Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi’nden; Sudenur Küçükbaş, Rana Duran, Zelihanur Maviş, Zeynep Türkmen, Deniz Nur Aktaş. Fen Lisesi’nden; Almila Sakaoğlu

Yarışmada ödül kazananlar önümüzdeki Mayıs ayında açıklanacak ve sergi de yine Mayıs ayında Tondela’da gerçekleştirilecek…

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115