Boyabat’ta belediye başkan adayları sahaya indi

Boyabat’ta belediye başkan adayları sahaya indi

Boyabat’ta belediye başkan adayları sahaya indi

Sinop’un Boyabat İlçesinde 2024 yılı 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerde partileri tarafından aday gösterilen belediye başkan adayları sahaya indiler. 

Boyabat’ta 2024 yerel seçimlerinde partileri tarafından aday gösterilen 5 siyasi parti belediye başkan adayı yarışacak. Partileri tarafından aday gösterilen  ,Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı  Ayşe Melek Günal  , İyi Parti Belediye Başkan Adayı Adem Işık , Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız, Yeniden Refah Belediye Başkan Adayı Hasan Kara ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Muslu Boyabat Belediye Başkanı olmak sahaya indiler.  Yoğun bir programa sahip adaylar, ilçede çarşı pazar gezerek vatandaşların nabzını tutarak destek bekliyorlar.

Ak Parti Adayı Ferhat Yıldız  çalışmalara hız kesmeden başladı

AK Parti tarafından 2024 Yerel Seçimleri’nde Boyabat Belediye Başkan adayı gösterilen önceki dönemler ilçe başkanı Ferhat Yıldız , seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Seçim kampanyasına “ Boyabat için, Güçlü, Yenilikçi ve Gerçek Belediyecilik’’ mottosuyla start verdikten sonra saha çalışmalarını hızlandıran Başkan Adayı Yıldız ‘’ Yaşlısından gencine, kadınından çocuğuna, işçisinden iş insanına, yediden yetmişe Boyabat hazır biz hazırız. Çalışacağız koşturacağız hep birlikte kardeşlik iklimini kuşanacağız ‘’ ifadelerinde bulundu.

Yeniden Refah  Partisi’nin adayı Hasan Kara vatandaşlarla tek tek iletişim halinde

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından Boyabat Belediye Başkan adayı gösterilen önceki dönem belediye başkanlarından Hasan Kara ‘’ Refahlı Şehirler Güvenli Yarınlar ‘’ mottosuyla seçim çalışmalarına başladı.Başkan adayı Kara ‘’ Esnafımızın nabzını tutuyoruz, emeklilerimizi dinliyoruz, dayanışma ve samimiyet dolu ziyaretlerimizle vatandaşlarımızı dinlemeye devam edeceğiz. Görüşmelerimiz şehrimizin geleceği için umut verici. ‘’ ifadelerinde bulundu.

İYİ Parti Adayı Mühendis Adem Işık ‘’ Size hizmet edecek adaya oy verin ‘’

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Boyabat İYİ Parti Belediye Başkan adayı Adem Işık, Küçük Sanayi Sitesi ziyaretinde konuştu. Başkan adayı Işık ; “Sizden rica ediyorum. 31 Mart’ta sorunlarınıza çare bulacak adayları belediye başkanı seçin” diye seslenen Adem Işık konuşmasına devamla şunları söyledi ; “Size gökten yıldızlar vadeden belediye başkanlarını ve partilerini seçmeyin. Bu zamana kadar gelmiş, çeşitli vaatlerde bulunan belediyeleri ve partileri tercih etmeyin. Değiştirmek sizin elinizde. Size hizmet edecek olan insanları getirin bu makama. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir. Uyarın, ikaz edin. Takım tutar gibi parti tutar, oy verirsek bu sorunlar ötelenir, ertelenir. O nedenle size hizmet edecek adayları seçin.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin genç adayı Murat Muslu ‘’ Gönül, gönül verilerek alınır ‘’

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Boyabat MHP Belediye Başkan adayı gösterilen ve seçim startını erken veren Genç Başkan Adayı Muslu , ‘’ Hiç bitmeyecek azimle Boyabat için canla başla ‘’ mottosuyla çalışmalarını sürdürüyor. Ekibiyle birlikte şimdiye kadar en çok kurum ve bölge ziyaret eden aday olarak dikkat çeken Murat Muslu vatandaşlarla buluşuyor. Muslu ziyaretleri esnasında  ‘’ Gönül, gönül verilerek alınır. Boyabat’a gönlümüzü verdik, ömrümüzü adadık. Adanmışlıkla çalışıyor, gönüller yapıyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Boyabat’ın tek kadın Belediye Başkan adayı Ayşe Melek Günal ‘’ Boyabatımızın çeşmelerinden zehir akıyor ‘’

‘’ İşimiz Gücümüz Boyabat ‘’ sloganıyla seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat  Belediye Başkan adayı Ayşe Melek Günal ilçede tek kadın belediye başkan adayı olmasıyla dikkat çekiyor. 

Yaptığı ziyaretlerde Boyabat’ın içme suyu sorunlarına değinen Başkan adayı Günal ; ’’ Boyabatımızın çeşmelerinden zehir akıyor.Bu zehir yıllardır akıyor. Bugün ben bunu değiştireceğim diyenlerin hepsi dün belediyeyi yönetiyordu Boyabatımızda kanser vakaları tavan yaptı. Her evde en az bir kişi kanser.Eski, paslı borulardan içme suyumuza Asbest karışıyor. Sonuç kanser!Cumhuriyet Halk Partisi olarak Birinci önceliğimiz halkımızın sağlığı.Bu borular değişmedikçe  kanser vakaları  özellikle küçük çocuklarımızda patlama yapacak. Önceliğimiz halkımızın sağlığını korumak.’’ İfadelerini kullandı.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2024, 12:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
boyabatlı
boyabatlı - 3 ay Önce

BOYABAT LI emekli dostlar açın gözünüzü artık kanmayın yeter artık 10bin tl ye bizi mahkum edenlere oy vermeyin.

x
x - 3 ay Önce

NİYE AYRIMCILIK YAPIYORSUNUZ TEK KADIN ADAY DİYORSUNUZ EN SONA KOYUYORSUNUZ ADAY CHP Lİ VE KADIN DİYE Mİ

boyabatlı
boyabatlı - 3 ay Önce

YORUMU BEĞENMEYENLER E yalan bişey yazmıyoruz beğenmediğiniz şey nedir açıklayın emekli 10 bin tl ile sürünüyor doğru deyilmi yoksa siz başka ülkedemi yaşıyorsunuz enflasyon almış başını gidiyor siz beğenmeyenler çok mutlusunuz herhalde ekmek 10 tl benzin 45 tl Allahını severseniz sizin derdiniz nedir ayrıca ayrımcılağa bende katılıyorum öncelik kadın aday da olmalıydı bunu bile çekememişsiniz nediyeyim .

vatandaş
vatandaş - 3 ay Önce

bu yorumları beğenmeyenler tuzu kuru olanlar.

MURAT 5734
MURAT 5734 - 3 ay Önce

BU SEÇİM BAŞKA SEÇİM AKLINI KULLAN BOYABAT HASAN KARA EN MANTIKLI SEÇİM ALTERNATİFİ ADEM IŞIK

SIRADAKİ HABER

banner115