MHP Başkan adayı Murat Muslu ; ‘’ Boyabat’a nefes aldıralım ‘’

MHP Başkan adayı Murat Muslu ; ‘’ Boyabat’a nefes aldıralım ‘’

MHP Başkan adayı Murat Muslu ; ‘’ Boyabat’a nefes aldıralım ‘’

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Boyabat Belediye Başkana Adayı Murat Muslu vatandaşları  proje ve aday tanıtım toplantısına davet etti. Başkan Adayı Muslu, 25 Şubat Pazar günü saat 19:00’da gerçekleştirilecek toplantının Boyabat’ın geleceği için önem taşıdığını vurguladı.

Murat Muslu konuya ilişkin yaptığı açıklamada ; “Gittiğimiz her yerde güler yüzlü ve samimi karşılamayla bizleri kucaklayan esnafımıza ve vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güzel ilçeye yapılacak çok hizmetimiz var. Önümüzdeki görevler zor olsa da imkansız değil. Saha çalışmalarına başladığımız ilk günden itibaren hevesimiz, şevkimiz, azmimiz ve kazanma arzumuz her geçen gün artıyor. İnanıyorum ki, birlikte başaracağız.

Sevgili Boyabatlı Hemşehrilerim; 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 19.00'da Kültür Merkezi'nde sizleri “ Boyabat'a Nefes Aldıralım" temalı proje ve aday tanıtım toplantımıza bekliyoruz. Bu toplantıda şehrimizi geleceğe taşıyacak projelerimizi ve hizmetlerimizi sizlerle paylaşacak ve Boyabat da değişiminin fitilini birlikte ateşleyeceğiz. Boyabat'ın kazanacağı bir gelecekte; şehrimizin kalkınması için hayati önem taşıyan projeleri, eğitimden sağlığa, spordan kültüre kadar her alanda yapmayı planladığımız çalışmaları detaylı bir şekilde anlatacağız. Sizlerin fikirlerini ve önerilerini dinleyecek, Boyabat'ın geleceği için birlikte bir yol haritası çizeceğiz. Katılımınızla şehrimize olan inancınızı ve desteğinizi gösterin.  Boyabat'ın geleceği için birlikte çalışalım, birlikte kazanalım ! " İfadelerine yer verdi.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115