Gazetemizden Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara’ya ziyaret

Gazetemizden Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara’ya ziyaret

Gazetemizden Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara’ya ziyaret

Boyabat Sesi Gazetesi’nden yeni seçilen belediye başkanı Hasan Kara’ya ziyaret

Boyabat Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmet Sezer ve Ali Sezer Belediye 31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Boyabat Belediye Başkanı seçilen Hasan Kara’yı makamında ziyaret ettiler.Başkan Hasan Kara’ya yeni görevinde başarılar dilediler. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Hasan Kara çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kara ; Belediye Başkanlığı makamının halkın makamı olduğunu vurgulayarak , vatandaşın sorununu dinleyerek çözüm üretmenin vazifeleri olduğunu ifade etti.Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Gazeteci İsmet Sezer ve Ali Sezer Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Server Esen ve Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne atanan İbrahim Baş’ı da ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, 20:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aziz akcan
Aziz akcan - 1 hafta Önce

Gazetemizi tebrik ediyorum.sizden ricam.belediye hizmetlerinde köy yollarını yapmaları yönünde haber yapmanız boyabat köy yolları çok kötü.hayırlı işler saygılar.

Canan cansız
Canan cansız - 1 hafta Önce

Sayın başkanım yıllar sonra sizi o koltukta görmek çok güzel yeni göreviniz hayırlı olsun inşAllah başarılarınız daim olsun inşAllah.....

SIRADAKİ HABER

banner115