Başkan Hasan Kara ve meclis üyeleri mazbatalarını aldılar

Hasan Kara, Boyabat Belediye Başkanlığı mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonucu Yeniden  Refah Partisi'nden Boyabat Belediye Başkanı seçilen Hasan Kara,  Belediye Başkanlığı mazbatasını aldı.

Sinop’un Boyabat İlçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini en yakın rakibi Milliyetçi Hareket Partisi Partisi adayı Murat Muslu’nun 1854 oy önünde bitiren ve 5 bin 955 oy alan Hasan Kara yeni belediye başkanı seçilmişti. Başkan Hasan Kara  belediye meclis ve il genel meclisi üyeleriyle birlikte geldiği Boyabat Adliyesi'nde İlçe  Seçim Kurulu Başkanı Hakim Emrah Aydın'dan mazbatasını aldı.

Boyabat Adliyesi’nde gerçekleşen mazbata töreninde İl Genel Meclisi Üyeleri ; İsa Bağcı, Enes Çakır , Arif Kara, Belediye Meclis Üyeleri ; Ayşenur Türkmen, Bedia Yayla, Erdal Sarı, Kaan Kamburoğlu, Selver Özen, Ramazan Öncü, Hakkı Barbarosoğlu, Halim Şahin, Sabri Köse,Nizam Özvatan, Hayrettin Tuncay, Adem Cebeci, Mert Çakır, Serdar İmamoğlu ‘da hazır bulunarak mazbatalarını aldılar.

Program Boyabat Adliyesi’nde çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024, 12:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerçek
Gerçek - 3 hafta Önce

Niye kaybettiler sorusunun cevabı videoda. Hala bir ego ve kaybetmişliğin asabiyeti. Hem memleketimiz ve hem ülkemiz için hayırlı olur inşAllah.

Bumbe
Bumbe @Gerçek - 3 hafta Önce

Aynen öyle bunlar hep kibir abideleri.

Okan
Okan - 3 hafta Önce

Orada Doğruyu Söylüyor Diye İsa Encümeni Kimse Alkışlamıyor Çok Ayıp Olmuş Çok… Adam Orada Doğru olan Bir eleştiriyi yapıyor Sanki Seçili Kişilere Çerçeve verilmiş Ama İl Genel Meclisi Üyelerine Yok İsa Encümen de bu eleştirisini paylaştı Ama Herkesi Alkışlayan Millet Oradakiler İsa Encümeni Alkışlamayarak Taraflı Olduklarını Sadece Kendi İşlerine Geldikleri Gibi Hareket edeceklerini Belli etmiş oldular…

Evet
Evet - 3 hafta Önce

İktidar partisine özel mazbata neden yapılmıyor

Allah hayırlı etsin başarılar diliyorum
Allah hayırlı etsin başarılar diliyorum - 3 hafta Önce

Hayırlısı olsun

SIRADAKİ HABER

banner115