Boyabat MHP Adayı Murat Muslu proje ve aday tanıtım toplantısında halka seslendi

Boyabat MHP Adayı Murat Muslu proje ve aday tanıtım toplantısında halka seslendi

Boyabat MHP Adayı Murat Muslu proje ve aday tanıtım toplantısında halka seslendi

Boyabat Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Muslu düzenlenen proje ve aday tanıtım toplantısında halka seslendi.

15 Temmuz Şehitleri Kültür Merkezi’nde 19:30’da gerçekleştirilen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Boyabat İlçe Başkanı Hüseyin Ayyüksel’in konuşması sonrasında sahneye Belediye Başkan Adayı Murat Muslu davet edildi. Başkan adayı Muslu ; Boyabat’ın kaybedecek vaktinin olmadığını vurguladı.Şehircilik vizyonuyla, şeffaf yönetimi ve akıllı projelerle Boyabat’ı hak ettiği düzeye çıkaracaklarını ifade etti.

Murat Muslu konuşmasına devamla şunları söyledi  ; ‘’ Kıymetli hemşehrilerim, Boyabat artık yeter diyor, Boyabat şehircilik vizyonuyla  tanışmak istiyor, Boyabat ortak akıl, şeffaf yönetim akıllı projeler bekliyor. Kıymetli hemşehrilerim Boyabat bizim hepimizin doğduğu, doyduğu ve hak emri geldiği zaman kara toprağına sığınacağımız bir şehirdir. 

Boyabat’ı hak ettiği düzeye çıkarmak şehirler arasında daha iyi yere taşımak, yaşamaktan mutluluk duyulan bir kent haline getirmek her birimizin asli vazifesidir. Ancak ne hazindir ki ilçemiz uzun zamandır ben yaptım oldu anlayışı ile yönetilmektedir. Bir dönem yapılanların diğer dönemde  yıkıldığına şahitlik ettik. Yapılan işlerin şehre nasıl bir katkı sağlayacağı, şehri nereye taşıyacağı esnafın, yatırımcının ve halkın  bundan ne fayda sağlayacağı üzerine derinlemesine düşünülmeden alınan kararlar şehrimize faydadan çok zarar getirmiştir.

Yarım kalmış projeler, çöp ve çöplük sorununun çözülememesi, içme suyunun kalitesizliği ve yetersizliği, yeşil alanların çocuk parklarının unutulmuşluğu, trafik ve otopark sorunlarına yönelik hiçbir şey yokmuş gibi davranılması 2024’ ün ne Türkiyesi’ne ne de Boyabat’a yakışmamaktadır.

Yaklaşık 30 yıldır Boyabat’ın siyasetinde yer alanlar, Boyabat’ın yıllardır yerinde saymasına sebep olanlar yeniden aday olarak karşınıza çıkmışlardır. Bugün yaşadığımız problemlerin bizatihi sorumluları, gerçek belediyecilikten , torpil ve ahlak siyasetinden bahsedemez. Bu siyaset iflas etmiştir, tükenmiştir ve modası geçmiştir. Boyabat’ta artık değişim şarttır, bu değişimde Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi ve Murat Muslu tarafından olacaktır. Boyabat’ın artık kaybedecek vakti, ranta  kurban edilecek bir metre karesi, yalana talana kanacak insanı yoktur. Boyabat artık uyanmıştır. ‘’ 

Projelerini vatandaşlarla paylaşan Başkan adayı Muslu, temel problemleri hızlıca çözmek istediklerini söyledi. Murat Muslu sözlerine şöyle devam etti ; Projelerimizin ana teması temel belediyeciliktir. İlçemiz Belediye hizmetlerinin yetersizliğinin farkındadır. Belediyecilik vizyonumuz ve şehircilik anlayışımızla temel problemlerimizi  hızlıca çözecek daha yaşanabilir bir Boyabat’ı hep birlikte inşaa edeceğiz. Ekip arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden çalışarak verdiğimiz sözleri yerine getireciğiz. Sabırla beni dinlediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun. ‘’

Program Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üye adayları  ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının tanıtımıyla devam etti.Çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında program son buldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 23:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
ZAFER
ZAFER - 2 ay Önce

inşAllah kazanırsın hayırlı osun.

SIRADAKİ HABER