Boyabat Mezarlıklar Müdürlüğü açılışa gün sayıyor

Boyabat Mezarlıklar Müdürlüğü açılışa gün sayıyor

Mezarlıklar Müdürlüğü açılışa gün sayıyor

Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın seçim vaatleri arasında yer alan "Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Projesi" hayata geçmek için gün sayıyor.

Projenin son durumu ile ilgili açıklamada bulunan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Halkımızın yoğun teveccühü ve hüsnü kabulüyle başlamış olduğumuz, "Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Projesi"nde son noktaya geldik. "Hayır işlerinde yarışın" buyurarak en güzel öğüdü veren Allahü Te‘âlâ’ya hamd-ü senâlar olsun. İnşaAllah bu hayırlı hizmetle, değerli hemşerilerimizi çok kısa bir zaman sonrasında buluşturacağız." dedi.

Başkan Çakıcı, Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü içerisinde yer alan, hayırsever işadamı merhum Ergün Gürbüz adına yapılmakta olan camiinin de, gerek mimari gerekse görsel açıdan muhteşem bir özelliğe sahip olduğunu vurgulayarak; " Mezarlıklar Müdürlüğü projesinin hayata geçmesinde her türlü desteği esirgemeyen, camii ile gasılhaneyi yaptıran hayırsever işadamı merhum Ergün Gürbüz’ü rahmet ve minnetle anıyorum. Yapılan iyilikler karşılıksız kalmaz. Rabbim hayrını kabul etsin. Mekanını cennet etsin" dedi.

Başkan Çakıcı, çalışmalarda sona gelinen "Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Projesi"nin Ocak ayı içerisinde tamamlanarak hayata geçeceğinin müjdesini verdi

YORUM EKLE
YORUMLAR
MURAT ÇİL
MURAT ÇİL - 3 yıl Önce

vesile olanlardan ALLAH razı olsun

SIRADAKİ HABER

banner115