Boyabat'ta doğal gaz çalışması biten yollar yapılıyor

Boyabat'ta doğal gaz çalışması biten yollar yapılıyor

Boyabat'ta doğal gaz çalışması biten yollar yapılıyor

Boyabat'ta doğalgaz çalışmaları sonrasında altyapısı biten yollar belediye personeli tarafından tekrardan yapılmaya başlandı.

Camikebir Mahallesinde doğalgaz hattının çekilmesi esnasında kazılan yollar oldukça zarar görmüştü. Doğal gaz çalışmaları tamamlanan cadde sokakların yol ve kaldırımları ise belediyeye bağlı ekipler tarafından yeniden yapılıyor.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, doğal gaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte çevre ve hava kirliliği sorununun ortadan kalkacağını ifade ederek, doğalgaz hattının çekilmesi esnasında kazılan yollarında bir an önce yeniden yapılacağını belirtti.

Önemli olanın uzun yıllardan beri ilçede ihtiyaç duyulan doğalgazın Boyabat'a gelmesi olduğunu ifade eden Başkan Çakıcı,"Şükürler olsun, Boyabatlı bu hizmete kavuştu. Şimdi sıra bizde. Belediye olarak üzerimize düşen ne ise yapmak boynumuzun borcu. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ekiplerimiz şuan Camikebir mahallesinde gece gündüz demeden çalışıyorlar. İnşaallah doğalgazın geçtiği her yol yeniden onarılarak hizmete girecektir." dedi.


-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115