Boyabat’ta kek paketinden uyuşturucu çıktı !

Boyabat’ta kek paketinden uyuşturucu çıktı !

Boyabat’ta kek paketinden uyuşturucu çıktı !

20.04.2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polis ekiplerinin Boyabat’ta gerçekleştirdiği operasyonda kek paketleri içerisine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre  Boyabat’ta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polis ekipleri şüphelendikleri aracı durdurdu. Araç içerisindeki 3 şüphelinin üst aramasında  kek paketlerine gizlenmiş 20 gr. Sentetik Kannabinoid ( Bonzai )  Hammaddesi ele geçirildi. 200 bin Türk Lirası değerinde olan bu maddeden 30 Kg Bonzai üretilebildiği öğrenildi.

Yakalanan 3 şüpheli Boyabat Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarıldı. Tutuklanan şahıslar Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ‘’  Uyuşturucuyla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek. Şehrimizin Huzur ve Güvenliği için Görevimizin Başında Vatandaşlarımızın yanındayız. Sinop İl Emniyet Müdürlüğümüzce "Güvenli Sokaklar Mutlu Şehir" sloganı kapsamında suç ve suçlu ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  ‘’ ifadelerine yer verildi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2024, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115