Boyabat Sesi Gazetesi’nden Kaymakam Enver Yılmaz’a ziyaret

Boyabat Sesi Gazetesi’nden Kaymakam Enver Yılmaz’a ziyaret

Boyabat Sesi Gazetesi’nden Kaymakam Enver Yılmaz’a ziyaret

Boyabat Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmet Sezer, Ali Sezer ve Anadolu Ajansı Boyabat Temsilcisi Mahmut Coşkun Boyabat İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Enver Yılmaz sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçedeki çalışmalar hakkında bilgi veren Yılmaz ‘’ Boyabat’ın tarihi ve kültürel zenginliğini ön plana çıkarmanın yanısıra , gizli kalmış keşfedilememiş değerleri için de çalıştıklarını söyledi. 

Kaymakam Enver Yılmaz konuşmasına devamla; ’’ Boyabat Tarihi ve Kültürel yapısıyla Türkiye’de eşsiz  yere sahip ilçelerden biri. Bizlerde bu güzide ilçemizin bütün güzelliklerini tescil ettirip, dünyaya duyurmak istiyoruz. Turizme kazandırmak istediğimiz bölgelerde çalışmalarımız sürüyor. Hep birlikte Boyabatımızın tanıtımına katkı sunacak projeleri takip ediyor ve geliştirmeye devam ediyoruz. Özellikle Salar Köyü Kaya Mezarlıkları ile Bazalt Kayalıkları arasında bulunan yolu  inşallah Ekoturizm Rotası olarak tescil ettireceğiz. Boyabatımıza Turizm anlamında büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, 20:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115