3 Aralıkta Boyabat Emniyetinden anlamlı ziyaretler

3 Aralıkta Boyabat Emniyetinden anlamlı ziyaretler

3 Aralıkta Boyabat Emniyetinden anlamlı ziyaretler

Boyabat Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar ve beraberindeki emniyet mensupları 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engellileri adreslerinde ziyaretle, onlarla sohbet edip, hediyeler verdiler.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü/Toplum Destekli Büro Amirliği görevlileri Boyabat ilçesinde bulunan engelli vatandaşları ikametlerinde ziyarette bulunarak, bu anlamlı günlerinde onlarla sohbet edip, hediyeler vererek, her zaman her koşulda kendilerinin yanında olduklarını söylediler.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde de ağırlanan bazı engelli vatandaşlara ikramlarda bulunularak, hediyeler veren yetkililer, engelli vatandaşlarımızın her türlü sorunlarında destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Engelli bir vatandaşı kendi makam koltuğuna oturtan İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, ''Kutsal görevimizi layıkıyla yerine getirmenin yanı sıra sosyal sorumluluk kapsamında özel durumda olan kardeşlerimizin ve ailelerin her zaman yanındayız. Başta güvenlik olmak üzere toplumsal huzur ve birlikteliğin sağlanması amacıyla ihtiyaçlarının karşılanması için Emniyet Müdürlüğü olarak her türlü desteği vereceğiz '' dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2020, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115