MHP SİNOP İL BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

MHP SİNOP İL BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

MHP SİNOP İL BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

MHP İl Başkanı Ali Çakır, "Sinop'ta son günlerde çeşitli sanal ve görsel medyada parti teşkilatımız ve yönetimi ile alakalı yalan, yanlış ve bilgi kirliliği yaratmak suretiyle, kendini sözde partili gösteren bir takım menfaat ve çıkar gruplarının kifayetsiz, muhterislere özgü paylaşım ve sözleri ile parti teşkilatımızda sıkıntı varmış şeklindeki yalan, yanlış ve yanlı haberlerin gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

MHP İl Başkanı Ali Çakır, basına yaptığı açıklamada "Sinop'ta son günlerde çeşitli sanal ve görsel medyada parti teşkilatımız ve yönetimi ile alakalı yalan, yanlış ve bilgi kirliliği yaratmak suretiyle, kendini sözde partili gösteren bir takım menfaat ve çıkar gruplarının kifayetsiz, muhterislere özgü paylaşım ve sözleri ile parti teşkilatımızda sıkıntı varmış şeklindeki yalan, yanlış ve yanlı haberlerin gerçeği yansıtmadığını tüm dava arkadaşlarımız ve çok değerli bizlere gönül veren hemşehrilerimin bilmesini isterim."

Sinop'ta Milliyetçi Hareket Partisi'nde sıkıntı safsatası ile sanal proplem yaratma komedisini gülerek seyrettiklerini belirten Başkan Çakır, "Şüphesiz bizler için bir ülkücü, değeri kaybetmek üzüntü verici bir durum olsada, hayatında hiç ülkücü olamamış, dava adamlığından nasibini alamamış, ya ülkücülüğün ve milliyetçi hareketin, ya da ülkücülerin üzerinden geçinerek, nemalanarak, karınlarını doyurmaya çalışmış bazı şahsiyetlerin, son günlerde çeşitli sanal ve görsel medyada Sinop'ta Milliyetçi Hareket Partisi'nde estirmeye çalıştıkları komediyi gülerek seyrediyoruz."

Bu kutsal davanın ağır sorumluluğunun vebali altında ezilip komik bir safsatadan ibarettir.

Saygıdeğer fevkalbeşer genel başkanımızın Devlet-i Ebed Müddet ülküsünü anlayamayanlar, şahsi ve siyasi menfaatlerini, ülkesinin ve devletinin yüksek menfaatlerinin üzerinde görenler, ülkesi ve milleti için canını, malını, hayatını, cananını her şeyini feda eden ve bu gün de edebilmek için teşkilatlarına ve davalarına sahip çıkmaya çalşanları algılayamayanların, elbette ülkücü harekette yerleri yoktur, bundan sonra da olmayacaktır.

Bunun dışında son olarak sayın genel başkanımız devlet ve dava adamı Devlet Bey'in tabiri ile ülkesine, milletine, bayrağına, vatanına aşık, bu değerlerin menfaatlerini, birliğini, bütünlüğünü korumaya kollamaya çalışan her vatan ve milliyetpervere kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu, bu değerleri ordan kaldırmak için önce içimizde fitneye alet olup hareketi şahıslara ve menfaatlerini taşımaya çalışanlara da kapılarımız artık hiç açılmamak üzere kapalıdır.

Değerli dava arkadaşlarım, sevgili hemşehrilerim, burası Sinop, herkes herkesi çok iyi tanır. Onun için bu kişileri sizlere habale ederek, saygı ve sevgilerimi iletiyorum." ifadelerine yer verdi.

Çakır, depremle ilgili yaptığı açıklamada da "Malatya ve Elazığ'da milletimiz, bizi duygulandırdı. Özellikle MHP teşkilatlarından gönüllü katılımcılar ve destek yardımları takdire şayan olarak basında ve sosyal medyada 5 gündür yerini bulmuştur. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum." dedi.

MHP Sinop İl Başkanı

         Ali Çakır  


 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2020, 14:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih boyacı
Salih boyacı - 4 yıl Önce

Ben böyle bir açıklamaya ancak gülerim.partiyi bitiren adam sensin sinopta.ali çakır efendi

Ali Çakmaz
Ali Çakmaz - 4 yıl Önce

Bi tek sen adamsın birine g..... diğerine adam değil bıyak şunu demekle yol gidilmiyor ali başkan, sen nerden geldin sen ocakta yetişmedin.

SIRADAKİ HABER

banner115