İl Başkanı Şanlan'' Sayın Çakıcı'nın üslubu Sinop kamuoyunu şaşırtmış ve üzmüştür''

İl Başkanı Şanlan'' Sayın Çakıcı'nın üslubu Sinop kamuoyunu şaşırtmış ve üzmüştür''

Yılmaz Şanlan basın açıklaması yaptı

İyi Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın yaptığı basın açıklamasına tepki gösterdi.Başkan Çakıcı'nın uslübunun Sinop kamuoyunuu şaşırttığını ve üzdüğünü ifade eden Şanlan '' Yapılan  doğru işleri takdir ettiğimiz gibi yanlış işlerinizi  de kamuoyu ile paylaşacağız'' dedi.

İyi Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan açıklamasında şu ifadeleri kullandı ;

Sayın Çakıcı’nın İkinci dönem seçilmesi belli ki kendisinde bir güç zehirlenmesine sebep olmuş. Eleştiri, tavsiye ve beklentilere sokak kolpaçısı ağzıyla cevap vermesi, Boyabat Belediye Başkanına yakışmamıştır. Bizi de Sinop kamuoyununu da şaşırtmış ve üzmüştür. 

Sayın Çakıcı, çocukları sevdiğinden bahsediyor bunu anlıyor saygıyla karşılıyoruz. Ama canını vermekten bahsetmesi çok iddialı olmuş. Bende bir Boyabatlı olarak kendisine diyorum ki ; olmayacak , yapamacağınız uçuk söylemlerde bulunup komik duruma düşmeyin. 

Siz kalabalıklar toplayarak milletin canını, malını tehlikeye atmayın yeter.Hiç kimse sizden canınızı feda etmenizi istemez, istemiyorda.Devri iktidarınızda yapılan doğru işleri takdir ettiğimiz gibi, yanlış işlerinizide hem size hemde kamoyuna paylaşacağız. Bundan sonra alışmanızda fayda var. Bu durumlarla sürekli karşılaşacaksınız.

Belli ki siz hep alkış bekliyorsunuz, eleştiri öneri ve tavsiyeler sizin dengenizi, üslubunuzu, bozuyor. Sayın Çakıcı’nın tarzı ve karakteri gereği yaptığı benzetmelere gelince; “Cenaze evinin yascısı, Düğün evinin tefcisi ”Bizlerin inancı ve geleneği gereği cenazelerde yas tutmak, insanlarınızın acısını paylaşmak, insani ve ahlaki bir meziyettir. Müzisyen arkadaşları rencide etmek istemem fakat benim hiç tefcilik gibi bir merakım yada kabiliyetim olmadı. 

Tabi sizin durumunuzu bilmiyorum. Ama siz cenazeye gidip göbek atıyor, düğüne gidip göz yaşı döküyor da olabilirsiniz. Bunlar siyasetin konusu da değil. Lakin; sayın Çakıcı’ya davulculuk da zurnacılık ta belediye başkanlığından daha çok yakışmış… İyi Parti teşkilatlarının akılsız ve çapsız olduğun imasında bulunuyorsunuz. Bizim sorularımıza terbiye, ahlak ,edep kural ve kaidelerine uymayan tarzda verdiğiniz cevaplar ve üslubunuz da sizin kalitenizi ve yaklaşımınızı ayan ediyor.

Sayın Çakıcı panik olmayın,şimdi para mevzusuna gelince, şahsınızın cüzdanından harcadığı yada baba mirasından bahsetmiyoruz. Devletin milletin Belediyesi’nin harcamasından bahsediyoruz. Vatandaş, muhalefet sorar sizde devlet terbiyesi içinde cevap vermek durumundasınız. Hiç öyle şov yapmaya kalkmayın, o şov dönemleri bitti. 

Yaptığınız her yanlışın, devletin ve milletin imkanlarını usulsüz kullanmalarınızın sorgusunu İYİ PARTİ’nin devri iktidarında hem adli makamlara hemde yüce Türk milletine verirsiniz, çokta aceleci olmayın.Sayın Çakıcı’ya tavsiyem odur ki: İYİ Parti’nin iktidara yürüyen kıymetli yöneticilerini, cesur ve kararlı mensuplarını İYİ Partiye oy vermiş binlerce hemşehrimizi aşağılamak, küçüksemek rencide etmek ne senin haddin ne de sizin ağababalarınızın haddi değildir. 

Şahsım ve İYİ Parti Teşkilatları haddini aşanlara hukuk, edep, ahlak ölçüleri içinde siyaseten haddini bildirmeye devam edecektir. Biz yıllardır demokrasi hak hukuk mücadelesi veren bir partiyiz. Biz Ahlak dilinden, nezaket dilinden, hukuk dilinden edep dilinden ayrılmayacağız. Sayın Çakıcı’nın da bu konuda kendisini geliştirmesini, basına beyanat verirken aklı selim danışmanlardan faydalanmasını tavsiye ederim…

Milletimizin içinde bulunduğu olağanüstü durumun ve Ramazan ayının manevi havasına uygun bir şekilde, komşuluk ilişkilerimizi, paylaşma duygumuzu geliştirerek bu zor dönemi geçirmek durumundayız.

Tüm hemşehrilerimizin ramazan ayını kutlar, sağlıklarına dikkat etmelerini rica ederim.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2021, 00:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115