Boyabat'ta 23 Nisan kutlamaları

Boyabat'ta 23 Nisan kutlamaları

Boyabat ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 101. Yılı Kutlama programı kapsamında Çelenk Sunma töreni ve  temsili makam devri etkinlikleri gerçekleştirildi.

Boyabat ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 101. Yılı Kutlama programı kapsamında Hükümet Konağı önünde İlçe Milli Eğitim Müdürlü Osman Özkan tarafında Atatürk Anıtına Çelenk sunumu gerçekleştirildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunuşu ardından Boyabat Özel Anlam Okulları Türkçe Öğretmeni Ayla Erol, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, bir ulusun yazgısının bir kişi tarafından değil, ulusun kendisi tarafından belirlendiği, ulusun kendi yolunu kendi çizdiği günün,mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz, dedi.

Erol, konuşmasında "Tek önderimiz Atatürk'ün ve bu devrimde payı olan diğer kahramanların; egemenliği gerçek sahibi olan halka vermesinin 101. yılını kutluyoruz.

Bu gün 23 Nisan, ülke liderlerinin bir çoğuna mücadele anlayışı ve devlet adamlığıyla örnek olmuş, hala da örnek olmaya devam eden Atatürk'ün küçük yüreklerin ağız dolusu çocuk gülüşlerinin önünde sevgiyle eğilişin adıdır 23 Nisan.

Sevgili çocuklar, sizler bizim geleceğimizsiniz, uygar mutlu bir dünya ve aydınlık yarınlar, sizlerin iyi bilinçli bireyler olarak yetişmenizde saklıdır.

Sizlere bu günlerimizi armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'e gönülden teşekkür etmek, onun açtığı yolda, gösterdiği hedefe yürümek demektir.

Yolunuz aydınlık olsun, Yüreğiniz vatan sevgisiyle dolsun. Bayramınız kutlu olsun." ifadelerinde bulundu.

Program, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan tarafından ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2021, 13:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
yenimahalleli
yenimahalleli - 3 yıl Önce

mustafa kemal atatürkten neden bukadar cekiniyorlar ankarada anıtkabirde burada belediye başkanı şefık başkan yok sebeb ne

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138