Boyabatlı Milletvekilinden Ekrem İmamoğlu'na Ziyaret

Boyabatlı Milletvekilinden Ekrem İmamoğlu'na Ziyaret


Boyabatlı Milletvekilinden Ekrem İmamoğlu'na Ziyaret

24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili olan  Boyabatlı Hasan Baltacı,İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

İstanbul’un adaletle ve hak ettiği şekilde yönetilecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Milletvekili Baltacı, İmamoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. İstanbul’da resmi rakamlara göre 550 bin Kastamonulunun yaşadığını, resmi olmayan rakamın ise 1 milyonu aşkın Kastamonuluyu işaret ettiğini belirten Milletvekili Hasan Baltacı, “İstanbul’da yaşayan Kastamonulular da, Kastamonu’da yaşayan hemşerilerimiz de başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu’nu çok seviyor. Biz değerli başkanımızla birlikte İstanbul ve Kastamonu arasında bir gönül köprüsü kuracağımıza, İstanbul’da Kastamonu’yu Kastamonu’da İstanbul’u her anlamda ortaklaştıracağımıza yürekten inanıyoruz. 31 Mart’ta İstanbul halkı kararını verdi ve Ekrem İmamoğlu’nu başkan seçti. Artık İstanbul adaletle ve hak ettiği şekilde yönetilecek. Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na görevinde başarılar diliyorum. Ayrıca kendisini fırsatı olduğu takdirde Kastamonu’da yeniden misafir etmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Hasan Baltacı Kimdir ? 

Sinop'un Boyabat ilçesinde 1978 yılında dünyaya gelen Hasan Baltacı, Kastamonu'da lise eğitimini tamamladıktan sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünü bitirdi. Kendisine ait firmada harita mühendisliği yapmaya başlayan Baltacı, 2018 yılında yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 36'ncı Olağan Kongre'de Kastamonu İl Başkanı olarak seçildi. Baltacı evli ve 1 çocuk babası.

-Haber Merkezi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138