Boyabat Kaymakamlık binasında asansör bozuk vatandaş mağdur

Boyabat Kaymakamlık binasında asansör bozuk vatandaş mağdur

Boyabat Kaymakamlık binasında asansör bozuk vatandaş mağdur

Sinop'un Boyabat İlçesinde Kaykmakamlık binasında bulunan yaşlı ve engelli vatandaşlar tarafından kullanılan asansörün uzun süredir bozuk olması tepkilere neden oldu.

Boyabat Kaymakamlık binasında engelli ve yaşlı vatandaşların sık sık kullandığı asansörün yaklaşık bir aydır  bozuk olması , üst katlarda işleri yaptıramayan vatandaşlar tarafından tepkiye neden oluyor.Asansör bozuk olduğu için engelli vatandaşlar yakınlarının kucağında üst katlardaki birimlere çıkarılıyor.

Yaklaşık bir aydır bozuk olduğu iddia edilen asansörler nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar '' Kaymakamlık binasında uzun süredir asansör bozuk.Yaşlılar, engelli vatandaşlar üst katlardaki birimlere çıkmakta büyük sıkıntı yaşıyor.Asansörün bozuk olduğunu herkes görüyor, vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için bir an önce bu asansörün tamir edilmesi gerekiyor.'' ifadelerini kullandılar.

Haber üzerine Boyabat İlçe Kaymakamlık yetkililerinden yapılan açıklamada Asansör arızasının giderilmesi için parça temin sürecinin uzaması sebebiyle yaşanan aksamanın kısa süre içerisinde giderileceği bildirildi.En yakın zamanda vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceği ifade edildi.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2021, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115