Boyabat Gençlik Merkezi'nden yıl sonu etkinliği

Boyabat Gençlik Merkezi'nden yıl sonu etkinliği

Boyabat Gençlik Merkezi'nden yıl sonu etkinliği

Boyabat Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllü gençlerin atölye ve kulüp çalışmaları yıl sonu etkinliğinde izleyicilere sergilendi.

Boyabat Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllü gençleri yıl içerisindeki atölye ve kulüp çalışmaları etkinliklerini 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi salonunda izleyicilere sergilediler.

Gençlik Merkezi üyeleri etkinlikte Kur'an-ı Kerim, şiir, tiyatro gösterimi ve sportif etkinliklerini sahnede sergileyerek izleyicilere sundular.

Programda konuşan Boyabat Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Köroğlu, anne ve babalara seslenerek, "Anne ve babalardan istirham ediyorum, evlatlarımızın anne-baba olarak bizleri imha etmesini istemiyorsak, göz nuru evlatlarımızı ihmal etmemeliyiz. Onlarla sürekli iletişimde bulunup sorunları varsa birlikte çözüp onların güvenini kazanalım. Çocuklarımızı tanımadığımız, niyetini bilmediğimiz insanların insafına bırakamayız." dedi.

Boyabat Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, program sonrasında gençlerin sahnede sergiledikleri kültürel ve sportif etkinlikleri, zevkle izlediğini belirterek "Gençlik Merkezimiz yönetimine ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları için sayılarının daha da artarak bu tür kültürel ve sportif etkinlilere katılımlarının sağlanmasını temenni ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2021, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115