Nazım Maviş '' Boyabat'a hayırlı olsun ''

Nazım Maviş '' Boyabat'a hayırlı olsun ''

Tarihi İnönü İlkokulu Öğretmenevi oluyor

Boyabat'a 1929 yılından beri hizmet eden ve 2017 yılında alınan kararla boşaltılan İnönü İlkokulu restorasyon tarihi belli oldu.

Boyabat'ın Büyük Meydan İlk Mektebi olarak bilinen tarihi İnönü İlkokulu 2017 yılında alınan kararla boşaltılmış ,içerisinde uyuşturucu madde kullanıldığı,alkol alındığı,kimliği belirsiz kişilerin okula zarar verdiği yönünde şikayetler artmıştı.Bu kapsamda yeni bir proje ile hayata geçirlmek istenen Tarihi Boyabat İnönü İlkokulu yatırım programına alınarak restorasyon ihalesinin tarihi belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı himayesinde Sinop İl Özel İdaresi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek  olan “Boyabat İnönü İlkokulu Restorasyonu Yapım İşi” için ihale  30 Eylül 2021 Perşembe günü gerçekleştirilecek.Boyabat Öğretmenevi olarak hizmet verecek Tarihi İnönü İlkokulu’nun restorasyon ve çevre düzenlemesinin yaklaşık bir buçuk sene süreceği öğrenildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Sinop AK Parti Milletvekili Nazım Maviş '' Boyabat Öğretmenevi olarak hizmet verecek Tarihi  İnönü ilköğretim okulunun restorasyon ihalesi 30 Eylül’de yapılıyor. Tarihi okul binamız, yapılacak restorasyon çalışmalarının ardından öğretmenevi olarak kıymetli öğretmenlerimize ve hemşerilerimize hizmet verecek. Boyabatımıza hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verdi.

-Boyabat Sesi


 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2021, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138