Şükrü Kaya Kalp Krizi Geçirdi! Tedavi altında

Boyabat'ın tanınan simalarından Şükrü Kaya kalp krizi geçirdi. Samsun Medikal Park hastanesinde tedavi altına alındı. Kaya, tedavi sürecinde şu açıklamayı yaptı; 

Şükrü Kaya Kalp Krizi Geçirdi! Tedavi altında


Saygı değer dostlarım bugün mesai bitiminde Dörtyol merkezden eve doğru giderken rahatsız olduğumu hissettim. Kumluk mahallesi parkına dinlenmeye girdim. O arada rahatsız olduğumu gören mesai arkadaşlarım İbrahim Kaya ve Süleyman Kaya ile birlikte Samsun'a geldik..

Kalp rahatsızlığım olduğu için Samsun Medikal park hastanesinde hekimi olan Dç.Dr Emre Aksakal beyle görüşme sağladık,şikayetlerim belirttim. Acele gelmemizi istedi.

Sağ olasın gönül dostumuz İbrahim Kaya ve Süleyman Kaya ile birlikte hastaneye geldim. Şu anda tetkikler yapıldı.Yoğun bakım kalp ünitesinde yatıyorum. İlerleyen saatlerde ne yapılacak bilemiyorum.Bu arada rahatsızlık haberini alıp sosyal medyadan duyuran başta Boyabatsesi gazetesi habercimiz Mahmut Coşkun'a,diğer yayın kuruluşlarına ve telefonlarına bakmadığım mesajlarını aldığım cevap veremediğim eş,dost ve akrabalarıma da Teşekkür eder,Hayır ve şifa dualarınızı beklerim.dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2020, 11:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ziya
Ziya - 4 yıl Önce

Allah sifa versin.

Sadık YURTSEVEN
Sadık YURTSEVEN - 4 yıl Önce

Geçmiş olsun kardeşim, Allah acil şifalar versin.

SIRADAKİ HABER

banner115