Boyabat'ta Kovid-19 Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

Boyabat'ta Kovid-19 Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ilçe genelinde Covid-19 denetimleri gerçekleştirdi

Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, beraberindeki heyetle birlikte Türkiye genelinde uygulanan Koronavirüs denetimleri kapsamında ilçe merkezinde işyerlerini ziyaret edip, işyeri sahibi ve çalışanlarıyla koronavirüse karşı alınan tedbirler ve uygulamalarıyla ilgili kısa sohbetlerde bulunup, kurallara uyulmasının önemini anlattı.

Kaymakam Çetin ilçe dışındaki kara yollarında trafik ve sağlık ekiplerinin araçların sürücü ve yolcularının denetlemelerini izleyip bilgi aldı. Zaman zaman da sürücü ve yolculara koronavirüs salgınına karşı, sadece kolluk kuvvetleri ve sağlık ekiplerinin verdiği mücadelenin yetmediğini vurgulayıp, "Maske, mesafe ve temizlik kurallarına sıfır hata ile uymamız gerekiyor." dedi.

Denetimlerde sokak ve araç içinde maskesiz vatandaşlara maske verilirken, maskeyi usulüne uygun takmayanlara da usulüne uygun takmaları uyarılarında bulunuldu.

Denetimlere Belediye Başkan Vekili Vasfi Kuluç, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr Bekir İnebeyli, Boyabat Şöforler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş
  ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2020, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115