Boyabat'ta denetimler hız kazandı

Boyabat'ta denetimler hız kazandı

Boyabat'ta denetimler hız kazandı

Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr Bekir İnebeyli ile birlikte 16.09.2020 günü Boyabat ilçemizde Kovid-19 Virüsü tedbirleri kapsamında mevcut olan ve halen  uygulanmakta olan tedbirleri yerinde incelemek ve görmek için denetlemelerde bulundu. 

Heyet ilk önce Boyabat ilçe girişi ve çıkışlarında oluşturulan uygulama, kapama noktalarını gezerek; hem buralarda uygulama görevi bulunan kolluk kuvvetlerinden uygulamalarıyla ilgili bilgi aldı, hemde denetim sırasında araç sürücüleri ve diğer yolculara Kovit-19 Virüsü tedbirleri kapsamında kurallara uyulması yönünde tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Çetin, inceleme ve denetlemelerde vatandaşları salgının tehlikelerinin ciddi boyutlara ulaştığını söyleyerek, ''Üç temel kuralımızı, yani maske, sosyal mesafe ve kişisel temizliğimize harfiyen dikkat edeceğiz. Şunu hiç unutmayın ki sağlığınızın önemini sağlıklı iken bilin ve önlemlerinizi alın. Bu salgının sadece kaymakamlık nezdinde, kolluk kuvvetleri ve sağlık çalışanlarının çabaları ile değil de; tüm Boyabat halkının da kurallara harfiyen uymaları ve gayretleriyle önlenebilecektir." dedi.

Heyet daha sonra ilçe merkezine geçerek Orta Çarşı, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki işletmeler, umuma açık yerleri ile park/bahçeleri yaya ve motorize olarak dolaştı. Denetlemelerin bundan böyle de kesintisiz olarak süreceği bilgisine ulaşıldı.

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115