Öğretmenler Yemekli Programda 24 Kasım'ı Kutladılar 

Öğretmenler Yemekli Programda 24 Kasım'ı Kutladılar 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği yemekli toplantıda buluşan Boyabat'ta görev yapan öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladılar. 

Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Mavibahçe düğün salonunda düzenlediği yemekli toplantıda buluşan Boyabat'ta görev yapan öğretmenler, yine öğretmenlerden oluşan müzik grubunun seslendirdiği şarkılar eşliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladılar. 

İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, programda yaptığı konuşmada: 

"Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir. Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz, çocuklarımızı aklın ve bilimin rehberliğinde, hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışan siz öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Böyle güzel bir gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum. 

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal eden bütün eğitimcilerimize Allah'tan rahmet dileyerek, görev başında olan ve emekliye ayrılmış olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum."
ifadelerinde bulundu. 

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, eşiyle birlikte masaları gezerek öğretmenlerin gününü kutlayıp, günün anısına gül takdim etti. 

Program sonunda, daha önceden düzenlenen sportif yarışmalarda dereceye giren öğretmenler ve takım oyuncularına protokol tarafından başarı belgeleri ve hediyeler verildi. 

Programa, İlçe Jandarma Komutamı Teğmen Murat Keskin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Dağistan Çağıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, öğretmenler ve diğer davetliler katıldılar. 

Mahmut Coşkun





 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2019, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115