İneğini Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlayan Keziban Düşkün Yılın Annesi seçildi. 

İneğini Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlayan Keziban Düşkün Yılın Annesi seçildi. 

İneğini Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlayan Keziban Düşkün Yılın Annesi seçildi. 

29 Nisan 2020 tarihinde üç ineğinden birini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlayan Keziban Düşkün, Boyabat ilçesinde Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından yılın annesi seçildi. 

Anneler gününde Keziban Düşkün'ü Sefa Mahallesindeki evine giderek ziyaret eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Düşkün'ün Anneler Günü'nü kutlayıp çiçek ve hediye verdi. 

Çakıcı, ziyaretinde, Keziban Düşkün'e 'benim annem de Keziban, sen de benim annemsin' diye hitap ettiği konuşmasında "Kerziban Teyzemizi yılın annesi seçtik. Çünkü o bundan 20 gün önce bu milletin evlatlarına , bu milletin garibanlarına, bu milletin yetimlerine ve öksüzlerine, bu milletin ihtiyaç sahiplerine fedakarlık yaptı, hayvanını bağışladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına sessiz kalmadı. O annelik duygusuyla, Anadolu'nun saf ve temiz ruhuyla hareket etti. Biz de kendisini Boyabat'ın yılın annesi seçtik. 

Bütün annelerimizin, şehit annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Ramazan ayımız mübarek olsun. Boyabat'ımıza, şehrimize, milletimize, ümmetimize ve bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizleri Allah'a emanet ediyorum."
dedi. 

Yılın annesi seçilen Keziban Düşkün de Başkan Çakıcı'ya ziyareti için teşekkür edip, kendisini Ramazan ayı sonrasında Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş'le birlikte çay içmeye davet etti. 

Boyabat ilçesinde çiftçilikle uğraşan 8 çocuk, 23 torun sahibi Keziban Düşkün (68), 29 Nisan 2020 günü üç ineğinden birini satarak, bedeli olan 5 Bin lirayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlamıştı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115