Sinop İl Sağlık Müdürü Dr.Fatih Reyhanoğlu hemşireler gününü kutladı.

Sinop İl Sağlık Müdürü Dr.Fatih Reyhanoğlu hemşireler gününü kutladı.

Sinop İl Sağlık Müdürü Dr.Fatih Reyhanoğlu hemşireler gününü kutladı.

Geçtiğimiz günlerde Sinop İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr.Fatih Reyhanoğlu 12 Mayıs Hemşireler sebebiyle tüm hemşirelerin hemşireler gününü kutladı.Dr.Reyhanlıoğlu yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi :

''Hemşireler; bireyin, ailenin ve toplumun sağlığını koruyan, geliştiren ve hastalık halinde iyileştirme hizmeti veren sağlık teşkilatımızın en önemli öğelerinden biridir. Sağlık hizmetlerinin sunumunda görev alan hemşirelerimiz üstlendikleri görev ve sorumluluk anlayışlarıyla kutsal bir mesleği ifa etmektedirler.

Devletimiz sağlıklı toplum yapısı oluşturmak için koruyucu sağlık hizmetlerinin yanı sıra tedavi hizmetlerini de en iyi şekilde sunmanın gayreti içerisindedir. Sağlık hizmetlerinin en üst düzeyde sunulabilmesi, sürekliliği ve kalitesi tüm sağlık çalışanlarının koordineli çalışmasıyla mümkündür. Bu açıdan hemşirelerimize önemli görevler düşmektedir. Hiç şüphemiz yok ki; hemşirelerimiz bu sorumluluğun bilinci ile görevlerini layıkıyla yerine getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaktadır. Özellikle dünya genelinde yayılan ve ülkemizde de görülen Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında tüm sağlık çalışanlarımız gibi Hemşirelerimiz de bu süreçte Çanakkale ruhu ile görevlerini ifa etmekten geri durmadılar. Tüm fedakarlıkları gösteren hemşirelerimiz bu görevi üstlenirken gerek çocuklarından gerekse ailelerinden ayrı kalmayı dahi göze alarak sağlık hizmeti sunumunda önemli rol oynadılar.

Bu duygu ve düşüncelerle; büyük bir gayret ve özveri ile mesleğini icra eden hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Gününü ve Hemşireler Haftasını kutlarken, bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.''

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115