Normalleşme sözlerini duyan vatandaş rehavete kapıldı !

Normalleşme sözlerini duyan vatandaş rehavete kapıldı !

Tüm ülkemizde olduğu gibi Koronavirüs salgını dolayısıyla Boyabat ilçesinde de 40 gün önce tedbir amacıyla kapatılan giysi pazarı ve kuaförlerler açılarak hizmet vermeye başladılar.

Devletin resmi makamlarının her gün televizyonlardan ve sosyal medyadan uyarmasına rağmen vatandaşlarımızın rehavete kapılarak uyarıları, unuttuğu ya da ciddiye almadığı görülüyor.

11 Mayıs 2020 Pazartesi günü Boyabat pazarının da olması dolayısıyla hal yerinde alışveriş yapan vatandaşlarımızın polisin ve zabıta ekiplerinin uyarılarına rağmen sosyal mesafeye uymadıkları görüldü. Alışveriş yapan vatandaşlarımız sanki hayat normale dönmüş, hiç bir risk kalmamış gibi rahat tavırlar içinde olmaları şaşkınlık yarattı. 

40 gün sonra açılan Giysi Pazarında ise hiç bir yoğunluğun olmadığı, hatta boş alanlar olduğu görüldü. Bunun sebebi olarak ta 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağının ve çok kişinin de pazarın açıldığından haberi olmadığı gerekçe gösteriliyor.

Kuaförler bu gün açıldı. Vatandaşlara hizmet sunuyorlar. Ancak temin edemedikleri için bazı eksikliklerin olduğu, bir iki gün içinde tamamlanacağı ve genelgelerdeki aranan şartlara uygun hizmet vermeye devam edecekleri bilgisini edindik.

Yukarıdaki video görüntüleri izleyerek okuyucularımız da gerekli yorumu yapacaklardır.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020, 14:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nemelağaan
Nemelağaan - 4 yıl Önce

İmam osurursa Cemaatin sıçması doğal!
Zaten laftan sözden anlamayan bi memlekette çokta şeyapmamak ilazım .

HEMŞİR BEY
HEMŞİR BEY - 4 yıl Önce

ÖNCELİKLE VİDEO İÇİN TEŞEKKÜRLER MAHMUT BEY FAKAT SİZDE SOSYAL MESAFEYE DİKKAT ETMEDEN ÇEKİMLERİNİZİ YAPIYORSUN HERKES KENDİNE DİKKAT ETMEZSE ÇEKİ DÜZEN VERMEZSE NE ANLAMI KALIYOR MASKE TAKMANIN AYRICA PAZARI VİDEO ÇEKEREK GEZDİNİZ FAKAT PAZARIN HİÇBİR NOKTASINDA EL DEZENFEKTANI GÖREMEDİM POLİS ARKADAŞLARIMIZI GÖREMEDİM EMİNİM Kİ 65 YAŞ ÜSTÜ PAZARIN İÇİNDE CİRİT ATIYORDUR ŞÖYLE BİRŞEY DE SÖZ KONUSU KENDİ SAĞLIĞINI DÜŞÜNMEYENE İSTEDİĞİN KADAR CEZA YAZ NAFİLE KISACASI BİZİM İNSANIMIZA LAF ANLATMASI ÇOK ZOR...
HAYAT EVE SIĞAR YOĞUN BAKIMA SIĞMAZ LÜTFEN EVLERİNİZDE KALIN!!!

SIRADAKİ HABER

banner115