Boyabat'ta toplu taşıma araçları dezenfekte edildi

Boyabat'ta toplu taşıma araçları dezenfekte edildi

Boyabat ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında şehir içi ve dışı toplu taşıma araçları dezenfekte edildi.

Boyabat Belediyesi ve Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından Boyabat Panayır alanı mevkinde organize edilen etkinlikte Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik ve Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı  ilçede görev yapan ticari taksiler, minibüsler ve şehirlerarası yolcu otobüsleri dezenfekte edildi.

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, beraberindeki heyetle birlikte dezenfekte çalışmalarını yerinde gözlemleyerek, Kovid-19 tedbirleri kapsamında denetlemelerde bulundu.

Çetin, araçlarının temizlik ve bakımlarına özen gösterdikleri için ticari taksi ve minibüs sürücülerine teşekkür edip, bu şekilde önlemler aldığınız sürece inşallah bu salgını kısa sürede atlatacağız, dedi.

Kaymakam Çetin, araç sürücülerine çanta içerisinde temizlik seti hediye ederek. "Bu set, her zaman kendi sağlığınız ve yolcularınızın sağlığı için aracınızda bulunup, gerektiği anlarda kullanacaksınız. Allah, hepinize sağlıklı ve bereketli kazançlar nasip etsin." ifadelerinde bulundu.

Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş, yaptığı açıklamada, Covit-19 salgınının ilk günlerinden itibaren Boyabat Belediyesiyle işbirliği içerisinde toplu taşıma araçlarını her on günde bir dezenfekte ederek sürücülerin ve yolcularının sağlığına karşı koruyucu önlemler aldıklarını söyledi.

Erbaş, çalışmaları sürecinde kendilerine desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'ya minnet duygularını ifade edip, teşekkür etti.

Denetlemelere İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, Trafik Denetleme Büro Amiri Dağıstan Çağıran ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2020, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115