Boyabat Karayolları ekiplerinin kar mesaisi başladı   

Boyabat Karayolları ekiplerinin kar mesaisi başladı   

Boyabat Karayolları ekiplerinin kar mesaisi başladı   

Kış aylarının gelmesi ile yoğun bir çalışma içerisinde vatandaşlara hizmet eden Boyabat Karayolları Karla Mücadele Ekipleri mesaiye başladı.

Sinop'un Boyabat İlçesinde kış aylarının gelmesi ile yoğun bir çalışma içerisine girecen olan Boyabat Karayolları Karla Mücadele ekipleri 18.12.2020 Cuma günü gerçekleştirilen tören ile sezonu açtı.Kar küreme araçları,greyder,dozer, ve 80'e yakın personeli ile vatandaşların mal ve can güvenliği için çalışmalar gerçekleştirecek ekipler birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Boyabat Karayolları 79. Şube Şefi Orhan Akyürek ''Karla ve buzla mücadele konusunda şube şefliklerinin her türlü makine ve malzemesi mevcut bu  konuda kışa hazırız,  ekiplerimiz kış ayları süresince kesintisiz trafik akışının sağlanması  karla ve buzla mücadele amacıyla tedbirlerini almıştır.Hem kendi güvenliğimizi,hem vatandaşlarımızın güvenli bir biçimde seyahatini sağlamak için  tüm fedakarlıkla çalışacağız. Makine parkımıza da yeni bir aracımız katıldı. Hem kar mücadelesi vesilesi, hemde yeni karla mücadele aracımızın hayırlı uğurlu olması vesilesi ile bir adak keselim istedik.Ben şimdiden bu aylarda özveri ile çalışacak personelimize teşekkür etmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Kurban kesiminin ardından Boyabat Karayolları Müdürlüğü personelinin hatıra fotoğrafı sonrasında program sona erdi.

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali gürbüz
Ali gürbüz - 3 yıl Önce

Sayın Orhan akyürek sinop/Boyabat ilçesinde yaptığı çalışmalardan dolayı boyabat halkı olarak çok teşekkür ediyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138