Boyabat'ta piknik alanları kullanılamaz hale getirildi

Boyabat'ta piknik alanları kullanılamaz hale getirildi

Boyabat'ta piknik alanları kullanılamaz hale getirildi

Boyabat Kalebağı Mesire alanının bazı bölgeleri kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından gece saatlerinde kullanılamaz hale getirildi.

Sinop'un Boyabat ilçesinde bulunan  Boyabatlı vatandaşların sık kullanıdığı Kalebağı Mesire alanında bulunan bazı alanlar kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahribata uğradı.Kimliği belirsiz kişilerin tuğladan örülmüş mangal fırınları özellikle masaların üzerine yıktıkları,masaları kırıp ahşap kamelyaların çatı kısımları söktükleri görüldü.Mesire alanındaki görüntüleri gören vatandaşlar '' İnsanların eğlenme,dinlenme gibi pek çok aktiviteyi yapabildiği bu yeşil alanı tahrip etmeleri çok kötü bir davranış.Devlet malına bu şekilde zarar verilmesine müsade edilmemesi gerekir'' ifadelerinde bulundular.

Tahrip edilen bölgelerin Boyabat Belediyesi ekipleri tarafından tekrar onarılarak kullanıma hazır hale getirileceği öğrenildi.

-Boyabat Sesi


 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2021, 16:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tayfa57
Tayfa57 - 3 yıl Önce

Kalebaginda görevli yok mu? Hadi bunu geçtik. Bekcilerimiz gece veya Gündüz yürüyüş rotalarina kalebagini da alabilirler. Tabii gerçekten istersen, seversen...

SIRADAKİ HABER

banner115