Rüstem Tüysüz'e hayırlı olsun ziyareti

Rüstem Tüysüz'e hayırlı olsun ziyareti

Rüstem Tüysüz'e hayırlı olsun ziyareti

Sinoplu hemşehrileri, kısa bir süre önce Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı olarak seçilen Rüstem Tüysüz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rüstem Tüysüz’e yapılan ziyarete Gerze’nin Sesi Gazetesi imtiyaz sahibi Fatih Uysal, Gerzeli iş insanı Temel Koşar, Gerzeli Bahçelievler Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Şükrü Dikici, Gerzeli Başakşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Anıl İzzet Uysal, Durağan Beyardıç köyü Dernek Başkanı, İş İnsanı Mustafa Akça ve Boyabatlı Avukat Dursun Uzunöz katıldı.

Yapılan ziyarette İstanbul’daki Sinopluların genel durumları, eğitimde gelinen nokta, siyasetteki, ticaretteki durumları konuşuldu. 

Tüysüz, gerek Sivil Toplum Kuruluşları gerek siyasette asla mikro milliyetçilik yapmadığını söylerken, “Bizler İstanbul’daki Sinoplular olarak etkin olmalıyız, yaşadığımız şehre memleketimize katma değer sağlamalıyız” diye konuştu. 

Gazeteci Fatih Uysal ise yapmış olduğu değerlendirmede, “Rüstem Tüysüz’ün Bağcılar İlçe Başkanı olması ilimiz açısından gurur vericidir.  Rüstem Beyin yıllardan bu yana siyasete, insanlarımıza vermiş olduğu destek asla yadsınamaz” diyerek İlçe Başkanlığına seçilen Rüstem Tüysüz ve ekibine başarılar diledi. Tüysüz'ün, eğitimcilerden ülkemizin özel eğitim konusunda geldiği konumu değerlendirmelerini rica etmesi üzerine eğitimci Şükrü Dikici ve Anıl İzzet Uysal, ülkemizin özel eğitim okullarında ki başarısının asla yadsınamayacağını, bugün bir engelli çocuğa dört eğitimcinin düştüğünü ve bu öğrencilere çok güzel imkânlar sunulduğunu belirttiler.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
A.K.D.
A.K.D. - 3 yıl Önce

HAYIRLI UĞURLU OLSUN VATANA MİLLETE, ALLAH UTANDIRMASIN İNŞALLAH

SIRADAKİ HABER

banner115