Boyabat ilçesinde "Dinamik Denetim Süreci" uygulamaları

Boyabat ilçesinde "Dinamik Denetim Süreci" uygulamaları

Boyabat ilçesinde "Dinamik Denetim Süreci" uygulamaları

Boyabat İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve beraberindeki heyet, İçişleri Bakanlığı'nın "Dinamik Denetim Süreci" konulu genelgesi kapsamında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı işyerlerinde denetimlerde bulunup, esnaf ve vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyardı.

Kaymakam Çetin, açık olan işyerlerinde denetimlerde bulunup salgının üstesinden gelmek için hep birlikte kurallara tam uyum ve sabır göstereceğiz dedi.

Çetin, açık olan işletme sahiplerine ve alış veriş yapan Boyabatlı vatandaşlara yaptığı uyarılarında "Boyabat olarak şükürler olsun iyi durumdayız. Ancak daha da iyi duruma gelebiliriz. Bunun için de biraz daha sabır, biraz daha tedbir, biraz daha maske - sosyal mesafe - hijyenik durumlarına dikkat etmemiz gerekiyor. İnşallah Allah'ın izni ile bu virüsü yeneceğiz, eskisi günlere kavuşacağız" dedi.

Denetimlere Boyabat Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Çeltikçi, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın ve diğer ilgililer katıldılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115