Boyabat'ta "Dumansız Araçlar" Uygulaması  (VİDEOLU)

Boyabat'ta "Dumansız Araçlar" Uygulaması (VİDEOLU)

Boyabat Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde özel araçlara yönelik sigara uygulaması gerçekleştirdiler.

Boyabat ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde özel araçlara yönelik gerçekleştirdiği sigara uygulamasında sürücü ve yolcuların araç içinde sigara içip içmediklerini denetlediler. 

Trafik ekipleri durdurdukları araçlarda denetleme yaparken sürücü ve yolcuları da uyararak uygulamanın yasa gereği ve insan sağlığına verilen önem üzerine yapıldığını söyleyip kurallara uymayan sürücülere 153 lira cezai uygulama yapılacağını da hatırlattılar. 

İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar da denetlemelere katılıp, sürücüleri "dumansız araçlar" uygulamasının insan sağlığı konusundaki önemi hakkında bilgilendirmede bulundu. Bayar, sürücülere; sadece sürücünün değil araç içindeki yolcuların da sigara içemeyeceğini, içmeye kalkışan yolcuları araçlarına almamaları uyarısında bulundu. 

Ekipler, şoför ve yolculara uygulamaların devam edeceği uyarısında bulunarak trafik kurallarının tümüne uyulmasının gerektiğini söylediler. 

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2019, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115