Boyabat'ta İŞKUR Kuraları Çekildi (videolu)

Boyabat'ta İŞKUR Kuraları Çekildi (VİDEOLU

Daha önce duyurusu yapılan İŞKUR Toplum Yararına Programların kura çekilişi Boyabat Gençlik ve Spor Merkezi Kapalı Spor salonunda gerçekleştirildi. 

Boyabat Noteri Burak Fettah Belge'nin huzurunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 100 asıl 100 de yedek üye ile güvenlik görevlisi olarak çalıştırılmak üzere 13 asıl 13 te yedek üyenin seçimi kura çekimi usulüyle belirlendi. 

Kura çekiminde İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Çalışma ve İŞKUR İl Merkezi İş ve Meslek Danışmanları Gönül Ergün ve Emel Gençgül ile Boyabat İŞKUR Temsilcisi Mustafa Koç ta gözlemci olarak hazır bulundular. 

Daha önce temizlik görevi için 1314 kişinin, güvenlik görevlisi olarak ta 93 kişinin başvuruda bulunduğu kura çekimini salonun tribünleri dolduran iş başvurusunda bulunan adaylar ve yakınları heyecan içinde izlediler. 

Asıl ve yedek üyelerin kura çekimi canlı olarak kamera kaydına alınırken, kura çekimi bitiminde masa üzerinde kalan isimler de tek tek okunarak, tüm isimlerin kuraya katılmış olduğu da belirtilmiş oldu. 

Salonun seyirci bölümündeki vatandaşlarımız, kura çekiminde başvuruda bulunanların isimlerinin yazılı olduğu kağıtların neden bir torba içinde değil de masanın üzerine serpiştirilerek çekildiği hakkında eleştirilerde bulundular. Vatandaşlar "Biz kimseyi suçlamıyoruz ama kura böyle çekilmez, isimler bir torbanın kavanozun içinde arada bir karıştırılarak çekilir," diye yakındılar. 

 

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2019, 13:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emre
Emre - 5 yıl Önce

şaka gibi masanın üstüne serpiştirmek nedir ?
iş kura hiç yazılmadım zaten iş kur yüzünden iş verenler işci de bulamıyor kimse zor işi diye beğenmiyor iş kurda 1 dönem çalışırım sonra issizlik maaşı alırım tarzına yönlendirildiler
iş kura ve iş kurda ki kura ya da karşıyım

HASAN CAN
HASAN CAN - 5 yıl Önce

Torbaya koyulsaydı o zamanda bir söz bulunurdu kimse nasip kısmet demeyi bilmez Vatana millete hayırlı olur inşAllah

kamil er
kamil er - 5 yıl Önce

tam liste yok mu arkadaşlar biraz haber lütfen

boyabat
boyabat - 5 yıl Önce

Bu kura işini ilk kez mi yaparlarki masa üstünde çekmeyi

Burak
Burak - 5 yıl Önce

Eski köye yeni adet getiriyolar ne bekliyosunuz ki.anca bu kadar olur

Hsn
Hsn - 5 yıl Önce

Yazik ya bizde yakisma masa ne deme boyle kura karisimiyor bana oyle geldi

Murat dereli
Murat dereli - 4 yıl Önce

Kimse kusura bakmasın iş sız kaçtane genç var bilen varmı bu kuralar hepsi kurmaca vallhi artık kendim bile yazilmaktan sıkıldım 2 senedir çıkmıyor anca böyle masa üstünde seçim yaparlar helal olsun size

Murat dereli
Murat dereli - 4 yıl Önce

Kimse kusura bakmasın iş sız kaçtane genç var bilen varmı bu kuralar hepsi kurmaca vallhi artık kendim bile yazilmaktan sıkıldım 2 senedir çıkmıyor anca böyle masa üstünde seçim yaparlar helal olsun size..


SIRADAKİ HABER

banner115