Boyabat'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Dolayısıyla Fener Alayı Düzenlendi

Boyabat ilçesinde Cumhuriyetin 95. kuruluş yıl dönümü, dolayısıyla fener alayı düzenlendi. 

Boyabat'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Dolayısıyla Fener Alayı Düzenlendi

Boyabat ilçesinde Cumhuriyetin 95. kuruluş yıl dönümü, dolayısıyla fener alayı düzenlendi. 

Boyabat ilçesinde Cumhuriyetin 95. kuruluş yıl dönümü, dolayısıyla ilçe kaymakamlığı tarafından fener alayı düzenlendi. Hükümet Konağı önünde toplanan protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar önde büyük boy Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri olmak üzere ellerinde bayraklar ve meşalelerle Cumhuriyet Marşları söyleyerek 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi önüne kadar yürüdüler.

İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy kültür merkezi önünde pasta kesimi öncesi yaptığı konuşmada gençlere ve diğer katılımcılara teşekkür ederek " Yaşasın Müslüman Türk Milleti, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum." dedi.

Alanda; üzerinde Ay Yıldızlı ve Cumhuriyetin 95. Yılı Kutlu Olsun yazılı pasta, Kaymakam Aksoy ve Başkan Çakıcı tarafından birlikte kesilerek vatandaşlara ikram edildi. Aynı alanda müzik dinletisi ve oyun havaları eşliğinde gençler oyunlar oynadılar. Gençlerin isteği üzerine İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da gençlerle oynayarak renkli anlar yaşandı. Daha sonra Cumhuriyetle ilgili film gösterimi yapılarak program sona erdi.

Fener alayına İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Gül, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsb. Çvş. Özay Topçu, Ak Parti İçe Başkanı Ferhat Yıldız,  kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Haber : Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 22:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115