İnegöl Mobilya Modelleri 2022 Yılında Arttı

İnegöl Mobilya Modelleri 2022 Yılında Arttı

İnegöl Mobilya Modelleri 2022 Yılında Arttı

Modern ve şık tasarımlarıyla evinizi güzelleştirerek kaliteli ürünleriyle de uzun ömürlü hizmet vermektedir. Oldukça dayanıklı ürünlerinde herhangi bir sorun yaşatmayan İnegöl Store, eğer bir sorun yaşanırsa da müşterilerinin zararlarını maddi ve manevi şekilde karşılamaktadır.

İnegöl mobilya kalitesini ürünlerine yansıtan İnegöl Store, mobilyalarını kaliteli ve güvenilir mağazalardan temin etmektedir. Mobilyanızı satın aldığınız zaman ürünleri hazırlayıp sağlam şekilde paketleyerek istediğiniz adrese kısa sürede ulaştırmaktadır. Yurt içi ve yurt dışında yaşayan müşterilerine güvenilir hizmet veren firma, çeşitli ürün seçenekleriyle de müşterilerini memnun etmektedir. Modern ve şık tasarımlarıyla evinizi güzelleştirerek kaliteli ürünleriyle de uzun ömürlü hizmet vermektedir. Oldukça dayanıklı ürünlerinde herhangi bir sorun yaşatmayan İnegöl Store, eğer bir sorun yaşanırsa da müşterilerinin zararlarını maddi ve manevi şekilde karşılamaktadır.

İnegöl Store müşterileri için pek çok tarzda ürün sunmaktadır. Sunduğu mobilya seçenekleri şunlardır:

 Sportif tarzda mobilya modelleri

 Minimalist tarzda mobilya modelleri

 Avangard tarzda mobilya modelleri

 Retro tarzda mobilya modelleri

 Klasik tarzda mobilya modelleri

 Geleneksel tarzda mobilya modelleri

 Modern tarzda mobilya modelleri

 Rustik tarzda mobilya modelleri

 Country tarzı mobilya modelleri

 Etnik tarzı mobilya modelleri

 Bohem tarzı mobilya modelleri

Gibi modelleri bir arada sunmaktadır. Sunduğu çeşitli tarzda modellerinin yanında özel tasarım mobilya hizmeti vererek de müşterilerinin ürünleri kendi zevkine göre kişiselleştirmesini sağlamaktadır. İstediğiniz özelliklerde, boyutlarda ve tarzda üretilen ürününüzü kısa sürede adresinize teslim etmektedir. Zevkinize göre tasarlanan ürünlerinizle evinize tarzınızı yansıtabilirsiniz.

İnegöl Mobilya Modelleri

İnegöl mobilya modelleri ile evinizi tamamen döşeme imkânı sunan İnegöl Store, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine yardımcı olmaktadır. İnegöl Store bebek odası takımlarından yatak odası takımlarına, genç odası takımlarından yemek odası takımlarına, çocuk odası takımlarından koltuk takımlarına kadar her türde mobilya sunmaktadır. Avantajlı fiyatlarla sunduğu düğün paketleri ile de yeni evlenen müşterilerine yardımcı olmaktadır. Beğendiğiniz mobilyaların kumaşını, rengini ve boyutunu değiştirmek isterseniz sizlere yardımcı olarak ihtiyacınıza yönelik şekilde hizmet vermektedir. Mobilya takımlarını da istediğiniz şekilde oluşturma imkânı sunan İnegöl Store’den isteğinize göre tekli koltukları çıkarabilir, fazladan koltuk ekleyebilir veya sadece koltuk da alabilirsiniz.

Bu hizmeti ile gereksiz parçalara para vermenizi engelleyerek tasarruf etmenizi sağlamaktadırlar. Ayrıca hayalinizdeki odayı oluşturmanızı sağlayarak da müşterilerini memnun etmektedirler. Tükiye’nin her yerine ücretsiz kurulum ve taşıma hizmeti sunarak da yardımcı olmaktadırlar. Sipariş ettiğiniz ürünü güvenilir şekilde istediğiniz konuma taşıyarak, tercihinize göre montaj işlemlerini de halletmektedirler. Kolay taşınan mobilyaları dilediğiniz gibi konumlandırabilirsiniz. Mobilyaların leke tutmayan kumaşlardan üretilmesi sayesinde de temizliğe fazla vakit harcamanızı engellemektedirler.

Islak bez yardımıyla temizliklerini kolayca yapabilirsiniz.

Fiyatları

Fiyatları kumaşına, boyutuna ve modeline göre değişen ürünlerini makul fiyatlarla müşterilerine sunan İnegöl Store, piyasanın altında tuttuğu fiyatlarıyla müşterilerini memnun etmektedir. Ücretsiz nakliye ve montaj hizmeti sunarak, nakliye için gereksiz ücretler ödemenize engel olmaktadır. Pek çok hizmeti sizlere sunan İnegöl Store çalışanları, memnuniyetiniz için ellerinden geleni yapmaktadır. İsteklerinizi dinleyerek ihtiyacınıza yönelik hizmetler sunmaktadır. Hizmetlerinden sadece Tükiye’de yaşayan müşterileri değil aynı zamanda yurt dışında yaşayan müşterileri de yararlanabilmektedir. Dünya’nın tüm ülkelerine güvenilir hizmet veren firma ürünlerinizi hazırlayarak güvenilir şekilde teslim etmektedir. Yurt dışı nakliye işlemlerini belirli ücretlerle sağlayarak sizlere yardımcı olmaktadırlar.

İnegöl Store ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz web sitelerine göz atabilir, numaralarından arayabilir veya mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Müşterilerini güzel şekilde ağırlayan firma, taleplerini göz önünde bulundurarak etkili hizmet vermektedir. Müşterilerinin mutlu olması için ellerinden geleni yaparak, fikirleri doğrultusunda kendilerini her geçen gün geliştirmektedir.

-Advortial

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115