Sinop Valisi Özarslan, Boyabat OSB Müteşebbis Heyetiyle bir araya geldi

Sinop Valisi Özarslan, Boyabat OSB Müteşebbis Heyetiyle bir araya geldi

Sinop Valisi Özarslan, Boyabat OSB Müteşebbis Heyetiyle bir araya geldi

Sinop Valisi Mustafa Özarslan, Boyabat Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Müteşebbis Heyeti'yle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Vali Özarslan başkanlığında Boyabat Kalebağı Mesire Alanı'ndaki Boyabat OSB Müteşebbis Heyeti'yle gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı faaliyetleri değerlendirilip, 2024 yılı içinde hedeflenen yatırım programları da görüşüldü. Organize Sanayi Bölgesinin son durumu, istihdam konuları ve yeni yatırım taleplerinin görüşüldüğü toplantıda firma ve işletmelerin istek, talep ve önerileri görüşülerek, neler yapılabileceği hakkında istişarelerde bulunuldu.

Vali Özarslan ve beraberindeki heyet, Kalebağı'ndaki OSB toplantısı ardından Boyabat Stadyumu, inşaatı devam eden yaşlılar için Boyabat Huzurevi ve engelli çocuklara hizmet verilmek üzere Gündüz Bakımevi inşaatlarında incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı.

Özarslan, ilçede öğrenim gören ortaokul öğrencilerine Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi Spor Salonunda küre dağıtımı, Hükümet Konağı Fuaye Alanında da melodika dağıtımı gerçekleştirdi.

Vali Özarslan,  Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Kartal ve Boyabat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr.Üyesi Abdullah Eravcı'yı da makamlarında ziyaret edip, bir süre görüştükten sonra Boyabat programını tamamladı.

İlçedeki toplantı ve diğer etkinliklere İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Sinop Sanayi ve Teknoloji Müdürü Feridun Delen, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Gül, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Kızıltaş, Boyabat Organize Sanayi Bölge Müdürü Kenan Esen ve Boyabat OSB Müteşebbis Heyeti, Boyabat Ticaret Odası Başkanı Abdullah Genç ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 15:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğrucu
Doğrucu - 2 ay Önce

Sayın valim yaninizdaki atanmış belediye başkanı daha personel maaslarini ödeyememis. Yandaş mutahitten personele sıra gelmemiş. Bı yardımcı olun valilik bütçesinden de gariban işçiler ücretlerini alsın. Aileleri perişan olanlar var.

SIRADAKİ HABER

banner115