Bakan Pakdemirli Sinop'ta Orman Bölge Müdürlüğü'nün açılışına katıldı

Bakan Pakdemirli Sinop'ta Orman Bölge Müdürlüğü'nün açılışına katıldı

Bakan Pakdemirli Sinop'ta Orman Bölge Müdürlüğü'nün açılışına katıldı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Orman Bölge Müdürlüğü açılış törenine katılmak üzere Sinop’a geldi.
  
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Orman Bölge Müdürlüğü açılış törenine katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere havayolu ile Sinop’a geldi. 

Valilik makamında Vali Karaömeroğlu ve protokol üyeleri ile basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı ardından Bakan Pakdemirli Sinop Kültür Merkezinde paydaş ve STK’lar ile sektör toplantısı gerçekleştirdi. Daha sonra Sinop Orman Bölge Müdürlüğü açılış programına katılan Bakan Pakdemirli burada açıklamalarda bulundu. 

Sinop Orman Bölge Müdürlüğü Açılış programında konuşan Bakan Pakdemirli ''  Resmi kuruluşunu önceden tamamladığımız Sinop'a kazandırdığımız Orman Bölge Müdürlüğümüzün açılış programı için buradayız. Bugün burada orman neferlerimize yeni bir birim, yeni bir teşkilat yeni bir bölge müdürlüğü kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. 

Değerli Sinoplu kardeşlerim aziz milletimize hizmet etmek amacıyla yaptığımız çalışmaları en etkin ve en hızlı şekilde gerçekleştirmek için dur durak demeden çalışmaya devam ediyoruz, vatandaşlarımızın zorluk çekmeden en kolay şekilde kamu hizmetinden faydalanabilecekleri şekilde kurumlarımızın  teşkilat  yapılarını değiştiriyoruz. Bu kapsamda Sinop'un ormancılık faaliyetlerinde her geçen gün büyümesi bizimde gözümüzden kaçmadı. Bu sebeple Sinop'un köylerinde ormancılık işlerinde çalışan genç nüfus istihdamıda artmış ve hatta köyden kente göçlerde azalmaya başlamıştır. Doğal olarak köylümüzün Sinopluların ormancılık faaliyetleri ile ilgili talep beklentileri ile olası sorunların yerinde ve etkin çözülmesi gerekli hale gelmişti.

Bu çerçevede Sinop'un orman varlığınıda dikkate alarak , ormancılık hizmetlerinin daha verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi maksadıyla Sinop ilimizde Orman Bölge Müdürlüğümüzü kurmaya karar verdik. Sizlerle beraber burada açılışını yaparak sizlerin hizmetine sunuyoruz.  Bu hizmette Ak Parti teşkilatının, vekillerimizin, Orman Genel Müdürlüğü'nün çok katkıları var bu vesile ile her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışmaları ile bizlere önderlik eden Sinop Orman Bölge Müdürlüğü'nün kuruluşunu  bizzat onaylayarak  bizzat bu kararı veren  Sayın Cumhurbaşanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sizlerin huzurunda şükranlarımızı arzediyorum. Sinop Orman Bölge Müdürlüğümüz hayırlı uğurlu olsun. '' dedi.

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115