Portekiz'de karikatür finalisti bir Boyabatlı

Portekiz'de karikatür finalisti bir Boyabatlı

PORTEKİZ’DE KARİKATÜR FİNALİSTİ BİR BOYABATLI; FEYZA

Tondela-Portekiz’de bu yıl 7.’si düzenlenen Uluslararası Okul Karikatür Festivali’nde Boyabatlı Feyza Osmanoğlu’nun karikatürü finale seçildi.

Boyabat Bilim ve Sanat Merkezi’nde Aşkın Ayrancıoğlu Karikatür Atölyesi öğrencisi Feyza’nın eserleri daha önce de ulusal ve uluslararası sergilerde ve çeşitli kitaplarda yer aldı.

 Feyza, barış konulu eseriyle çeşitli ülkelerden ünlü karikatüristlerin jürisinde olduğu yarışmada finale kalmayı başardı. Tondela-Portekiz’de düzenlenen ve konusu özgürlük olarak belirlenen yarışmada ödül kazanan eserler önümüzdeki Mayıs ayında canlı yayında açıklanacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024, 10:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şenol Durmazer
Şenol Durmazer - 3 ay Önce

Burdur’dan selam ve sevgiler,
Aşkın Ayrancıoğlu üstadımızın yıllardır emek verdiği tohumlar filizlenip dallandı gövdelendi, gür yapraklı bol meyveli verimli bir ağaca dönüştü. Gururla, saygıyla, sevgiyle takip ediyoruz onun ve öğrencilerinin başarılarını. Artık uluslar arası karikatür çevrelerinde bir marka haline gelen Boyabat da ne kadar gurur duysa hakkıdır. Üstadımızın büyük şehirlere göç etmeyip ısrarla Boyabat’ta yaşamayı ve çalışmayı sürdürmesi de Boyabatlılar için ayrıca büyük bir şanstır. Aşkın Hocamız yaşarken ismi sonsuza yaşatılacak bir proje gerçekleştirilmelidir. Benim önerim BOYABAT AŞKIN AYRANCIOĞLU KARİKATÜR AKADEMİSİ’dir.
Saygılarımla.

SIRADAKİ HABER

banner115