Çattepe İlk-Ortaokulu'ndan Ankara gezisi

Çattepe İlk-Ortaokulu'ndan Ankara gezisi

Çattepe İlk-Ortaokulu'ndan Ankara gezisi

Çattepe İlk-Ortaokulu Müdürü Eray Demircioğlu, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte düzenledikleri Ankara gezisiyle ilgili gazetemize yaptığı açıklamada;

"Çattepe İlk-Ortaokulu öğretmenleri olarak 8. Sınıf öğrencilerimizin bireysel farkındalık düzeylerinin artırılması,  vatandaşlık bilincinin oluşturulması, farklı yaşam koşullarının varlığından haberdar olmaları, kurum ve kuruluşlarının işleyişinin hakkında fikir sahibi olmaları ve en önemlisi kültürlenmeleri için planlanmış olduğumuz Ankara gezimizi 19 Kasım 2021 tarihinde yapmış bulunmaktayız.

Gezimizde ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret ederek Atamızı Rahmetle andık. Askerlerin nöbet değişimine şahit olan öğrencilerimiz bu durumdan manevi olarak olumlu yönde etkilendiler.

İkinci olarak Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ettik. Bizi TBMM'ye kabul eden Sinop Milletvekili Sayın Nazım Maviş beyefendiye çok teşekkür ederiz. Bu gezimizde Darbe Girişiminde bulunan hainlerin Meclisimize attığı bombaların yerleri, kanunların konuşulduğu kararlaştırıldığı yerleri, Sinop Milletvekili Sayın Nazım Maviş beyefendinin odasını ziyaret ettik.

Nazım Maviş beyefendinin himayelerinde milletvekili yemek salonunda yemeklerimizi yedik. Ziyaretimiz esnasında bizlere yardımcı olan Milletvekilimizin Danışmanları Türkan Hanıma ve İsmail Beyefendiye çok teşekkür ederiz.

Üçüncü olarak Beştepe de bulanan dünyanın sayılı kütüphanelerinden kabul edilen aynı zamanda ülkemizin en büyük kütüphanesi olan Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesini ziyaret ettik. 
Öğrencilerimiz kütüphane içerisinde 7 kattan oluşan ve kubbesinde Alak suresinin  4. Ve 5. ayetlerinin Türkçe mealinin yer aldığı Cihannüma salonuna hayran kaldılar. Ziyaretimizde bizlere eşlik eden Çağlayan Hanıma çok teşekkür ederiz.

Son olarak çocuklarımızı Ankamall AVM'ye götürdük. Ülkemizin kalbi olan Ankara'yı  öğrencilerimiz hayranlık duyarak gezdiler, öğrencilerimiz hem bilgi sahibi oldular hem de manevi olarak güven duydular.
Bu gezimizi yapmamızda bizlere maddi manevi desteğini esirgemeyen Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman Özkan'a çok teşekkür ederiz." ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2021, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115