Boyabat'ta şoför esnafları kahvaltıda bir araya geldi

Boyabat'ta şoför esnafları kahvaltıda bir araya geldi

Boyabat'ta şoför esnafları kahvaltıda bir araya geldi

Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçedeki şoför esnafıyla bir araya geldi.

Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından Zafer Otel salonunda düzenlenen kahvaltıda toplu taşım araç sürücüleri ve odaya kayıtlı üyeler bir araya gelerek, sohbet ortamında sorunlar dinlenip, çözüm önerileri görüşüldü.

İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, kahvaltı organizasyonu yaparak şoför esnaflarıyla bir araya getirdiği için Oda Başkanı İrfan Erbaş'a teşekkür ederek, "Şoför esnaflarımız bizim için çok kıymetlidir. Çünkü, hayat akıyor. Hayat akarken de bizleri bir yerden bir yere getirip götürecek abilerimize, kardeşlerimize ihtiyacımız var. Sizler topluma abilik, kardeşlik, babalık yapıyorsunuz. Hepinize bol kazanç, bereket versin. Hayırlı günler diliyorum." dedi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da konuşmasında, bereketin helal anlamına geldiğini, şoförlerin sofralarının ne kadar bereketli olduğunu biliyorum, diyerek "Bu kahvaltıyı düzenleyen İrfan Başkanımızın şahsında hepinize teşekkür ediyorum. Buradaki kahvaltının amacı dostluğun, kardeşliğin pekişmesidir. Bizim de zaten ihtiyacımız budur. Bu milletin ortak değeri vatan ve millet olma şuurudur. Biz millet olarak birbirimizi severek, kardeş olarak yaşamaya ihtiyacımız var.

Eğer biz tek yumruk olursak, dünyada başaramayacağımız, bu ülkede altından kalkamayacağımız hiç bir sorunumuz yoktur. İnşallah hep birlikte başaracağız."

Taksi ve dolmuş duraklarıyla ilgili eksikliklerin olduğunu da söyleyen Çakıcı, "İlçemizdeki doğal gaz çalışmaları dolayısıyla biraz geciktik. Duraklarımız hazır, inşallah kısa sürede yerlerine monte edip, sizlerin hizmetine sunacağız. Afiyet olsun, bol ve bereketli kazançlar diliyorum." dedi.

Oda Başkanı Başkanı İrfan Erbaş, davete katılanları karşılayıp kahvaltıya katılımlarından dolayı teşekkür etti. Erbaş, "Burada buluşmamızın amacı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, varsa sorunlarımızı dile getirerek çözüm üretmektir." dedi.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Şeref Kutu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan ve diğer davetliler katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2021, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115