Boyabat'ta "Yabancı Dil Sınıfı" Açıldı

Boyabat'ta "Yabancı Dil Sınıfı" Açıldı

Boyabat'ta "Yabancı Dil Sınıfı" Açıldı

Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni ve 11. sınıf yabancı dil sınıfı öğrencileri tarafından "Yabancı Dil Sınıfı" açıldı

Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Sercan Demir ve 11. sınıf yabancı dil sınıfı öğrencilerinin birlikte oluşturdukları "Yabancı Dil Sınıfı" İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy ve beraberindeki heyet tarafından açıldı.

İlçe Kaymakamı Aksoy, Boyabat Sesi muhabirine yaptığı açıklamada okulun ingilizce öğretmeni ve öğrencileri tarafından üst düzey bir  yabancı dil sınıfının oluşturulduğunu söyledi. Aksoy, sözlerine devamla "Öğretmen ve öğrencilerimiz Boyabat'ın tarihi, kültürü ve doğal güzelliklerini yansıtan  görüntüler çekip, ingilizce bir metinle bizlere Boyabat'ın tanıtım videosunu izlettiler. Çok güzel bir yabancı dil sınıfı oluşmuş. Öğrencilerimizin daha iyi yetişmesi için bir fırsat olarak görüyorum. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum" dedi.

Okulun İngilizce öğretmeni Sercan Demir, Boyabat Sesi muhabirine Yabancı Dil Sınıfının, 11. sınıf Yabancı Dil Sınıfı öğrencileriyle birlikte 7 aylık bir çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.

Demir, açıklamasında "Boyabat'ta hiçbir okulda ve sınıfta olmayan bir Yabancı Dil Sınıfı, öğrenme alanı oluşturduk. Dışarıdan hiç bir yardım ve destek almadan duvarların boyanması, 367 ingilizce hikaye kitabının ve romanın alınmasına kadar kendimiz yürüttük.

Böylesine modern bir sınıfın öğrencilerim tarafından yapılması onların inançla, çabayla ve sabırla nelerin yapılabileceğini göstermelerine en güzel örnektir. Öğrencilerimin bu sınıftaki emekleri, onların başarıya inanmışlıklarının sınıflarına ve okullarına karşı duydukları aidiyat duygusunun bir parçasıdır.

Öğrencilerin öğrenme isteklerini ve en üst düzeye çıkmalarını ve içeriden çıkmak istemeyecekleri bir sınıfı amaçladığım bu projenin amacına ulaştığına tüm yüreğimle inanıyorum. İnşallah emeklerimizin karşılığını alır ve bir yıl sonra 23 kişilik yabancı dil sınıfımızın tamamını en güzel üniversitelerin en güzel bölümlerine gönderebiliriz" ifadelerinde bulundu.

Programa İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115